Ero Osteomalasia ja OsteoporoosiOsteomalasia vs Osteoporoosi

Meidän luut sanotaan olevan yhteydessä kehomme. Se on rakenne, joka muodostaa meidän elin. Ilman sitä 'on kuin rakennus ilman perustusta tai luuranko. Meillä on 206 luut elimistössä. From pienin luun suurin yksi, kaikilla on erilliset toiminnot ja ominaisuudet. Meidän luut yhdessä lihaksia avulla voimme liikkua. näin Jumala loi meidät ja niin äärimmäisen huolellisesti on tehtävä säilyttää kehomme.

Kaksi luun sairaudet, jotka ovat yleisiä väestössä ovat osteomalasia ja osteoporoosi. Osteoporoosi on luultavasti tunnetuin ja tunnettu kuin osteomalasia. Olkaamme puuttua eroja.

Osteomalasia sanotaan olevan demineralization luita. Niinpä luut pehmetä. On demineralization koska on riittämätön määrä kalsiumia ja fosforia syötetään. Kalsium on tärkein komponentti luut mikä tekee niistä vahvoja ja kasvaa.

Osteoporoosi, toisaalta, on määritelty WHO vähentää luun mineraalitiheyttä. Normaali BMD on 2. 5, ja ihmiset joilla on tämä tauti on vähemmän kuin standardi BMD.
Osteomalasia on termi aikuisille, jotka ovat ottaa tämä puute kalsiumia ja fosforia, kun riisitautia on termi, joka koskee lapsia. Näin se esiintyy aikuisilla ja lapsilla. Osteoporoosi, toisaalta, esiintyy lähinnä naisilla vähintään 65-vuotias ja yli. Naiset tässä iässä kehotetaan olla seulonta koskevat niiden BMD.Osteomalasia on seuraavat oireita: lihasheikkoutta ja hauraat luut. Tärkein syy osteomalasia on puute D-vitamiinin D-vitamiini toimii elimistössä tehostamalla kalsiumin imeytymistä luut. Yleiset syyt D-vitamiini ovat elintarvikkeita runsaasti D-vitamiinia ja auringonvaloa. Osteomalasia voidaan hoitaa injektiot D-vitamiinin noin kuukauden tai enemmän.

Osteoporoosi, toisaalta, ilmenee kaarevuus takana naisia, jotka ovat sitä. He myös ovat vaarassa murtumien vuoksi niiden heikot luut. Liikunta voi estää kehitystä ja voi kääntää muodostumista osteoporoosin. On olemassa lääkkeitä, jotka voivat estää edelleen massa lasku luut. Sitä voidaan hoitaa aktiivista ja terveellistä elämäntapaa ja juomalla kalsiumlisän ja syöminen kalsiumia runsaasti elintarvikkeita. Syy osteoporoosi voi johtua lääkkeitä, perinnöllinen, hormonaalisia häiriöitä, alkoholin juominen, sekä monet muut tekijät.

Yhteenveto:

1. Osteomalasia on luiden pehmeneminen kun osteoporoosi on vähentynyt massan luita.
2. Osteomalasia johtuu puute kalsiumia ja fosforia riittämättömän
3. D-vitamiini vaikka osteoporoosi on monia syitä.