Ero 3D Ultraääni ja 4D ultraääni3D Ultraääni vs 4D Ultraääni

3D ja 4D ultraäänitutkimuksia, kuten 2D ultraääni, voidaan tarkastella sisäelimissä tai muualla kehossa. Mutta se on enimmäkseen käytetään ottamaan at katsomaan vauva sisällä kohtu. Tärkein ero näiden kahden välillä on lisäys 4. ulottuvuus, joka on aika. 3D ultraääni tuottaa 3D-kuva vauva joka on tarkempi ja realistinen käsitys vauvan ilman liikettä. 4D ultraääni sijasta 3D-kuva, saat reaaliaikaisen 3D-kuva vauva.

3D-kuva saadaan aikaan sommittelu useita 2D-kuvia, otettu eri näkökulmista, luoda 3D-malli vauva. Aivan kuten suhde kuvan elokuvan, 4D ultraääni ottaa nämä 3D kuvia hyvin nopeasti ja yhdistää ne luovat illuusion liikkeen. Useimmissa tapauksissa 2D ultraääni riittää palvelemaan tarkoitusta rutiini check-up, mutta suosio 3D ja 4D ultraääni johtuu vanhempien haluavat olla 'muistoja' heidän syntymättömän lapsen.

Koska sekä 3D ja 4D ultraääni molemmat eivät kuulu sairausvakuutuksen, se on tärkeää tietää, että 4D ultraääni on kalliimpaa kuin 3D ultraääni. Se ei ole pelkästään omakustannushinta uusia laitteita, mutta se on myös se, että enemmän laskentatehoa tarvitaan, jotta voidaan nopeasti suoltaa ne kuvat ja tuottaa reaaliaikaista videokuvaa.Lopuksi 4D ultraääni voivat aiheuttaa ylimääräisiä riskejä sikiölle kuin 3D ultraääni. Riski ei johdu ultraääni itse ei ole eroa 3D ja 4D ultraääni. Riski tulee pitkäaikainen altistuminen takia vanhemmat haluavat saada paremman kuvan vauvan pidempi video, tai jopa odottaa vauvan siirtyä vain kiinni sisään videolle. Suosio 4D ultraääni on myös kannustanut leviämisen klinikat, jotka tarjoavat tätä palvelua ei ole lääketieteellistä syytä. Kokematon tai riittämätön koulutus, suhteen teknikot, on myös yksi riskitekijä. Vähentämiseksi tai poistamiseksi näitä riskejä, aina varmista, että henkilö, joka tekee ultraääni lääketieteellisesti koulutettu eivätkä pitkittää ultraääni pidempään kuin mikä on tarpeen.

Yhteenveto:

1. 3D ultraääni kestää 3-ulotteinen kuva, kun 4D kuva vie 3D-video
2. 4D ultraääni on kalliimpaa kuin 3D ultraääni