Ero sappikivet ja munuaiskivetSappikivet? vs Munuaiskiviä

Oletko koskaan ollut, että sietämätöntä ja selittämätön vatsakipu? Jos oli, ja sen toistuva lähes joka kerta sitten ehkä vain täytyy nähdä heti lääkärille. Se johtuu siitä, kipujen, jotka saattavat johtua munuaiskivien tai sappikivet ja hoitamattomana aiheuttaa kalliisti (paitsi rahallinen viisaasti).

Joten miten erottaa ne toisistaan? Kuinka pahempaa se voi mahdollista saada? Mitä hoitoja mukana? Tässä ovat vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin munuaiskiviä ja sappikivet. Mutta juuri ehkä tietää, että munuaiskivien muodostavat melkein heti kun sappikivet muodossa. Kaksi kietoutuvat toisiinsa. Ne esiintyvät usein yhdessä, koska anatomiset asemaa ihmiskehon 's munuais- ja sappirakon. Molemmat ovat luonnollisesti sijoitettu hyvin lähelle toisiaan.

Sappikiviä aiheuttanut paljon tekijöitä. Näitä tekijöitä ovat: väärä ruokavalio, myrkyllisyys, maksan toimintahäiriö, kemiallinen häiriö, sappi stasis (tai sappirakosta pysähtyminen). Kun on 's pysähtymiseen sappi, sappirakko imee nestettä enemmän kuin normaalin kapasiteetin. Tämän seurauksena sappi tulee hyvin keskittyneitä ja kolesteroli alkaa kiteytyä. Heti sen tehnyt, että prosessi, kiteet vähitellen hahmottua isompi sappikivet. Näin ollen sietämätöntä kipua vatsaan tai taaksepäin. Joskus oireet myös oksentelu, pahoinvointi, ja ampua kivun oikeutta oikeaan käsivarteen. mukaan kiinalainen uskomus kuitenkin, sappikivet voivat aiheuttaa kipua niskassa, pää ja hartiat. Tämä johtuu siitä, sappikiviä estää energia käytävä, joka usein johtaa henkilön 's veltto liike, tiukka ja jännittynyt olo, ja myös johtaa usein hypoglykemia. Lisäksi se todennäköisesti että yhä useammat naiset kärsivät ottaa sappikiviä kuin miehet, koska raskauden ja synnytyksen. Hoito sappikivet voivat sisältää leikkaus (jos kipu on krooninen) ja muita lääkkeitä, jotka liuottavat kivi.

Munuaiskivet ovat pieniä tai suuria kova massa, joka syntyy, kun tietyt aineet virtsan kiteytyy. Se muodostaa takia paljon vaikuttaneet tekijät, jotka sisältävät ehkäisypillereitä ja tukos virtsan radan aiheuttama muodostamalla sappikiviä. Toiminto munuaisten liittyy yleisesti tervettä kasvua luita. Siksi osteoporoosi on juts yksi monista oireista, joilla on huono munuaiskivet. Muita oireita kuuluisi alaselän kipu, verta virtsassa, polvikipu, erittäin heikot luut, hiustenlähtö, ja korvatulehdukset. Hoidot voivat vaihdella koon mukaan kiven. Jos se 's suuri munuaiskivet, sitten leikkaus voi olla tarpeen. Mutta jos sen pienempi, niin keho voi luonnollisesti huuhtele se pois jopa ilman lääketieteellistä apua.

Molemmat haittoja voitaisiin parhaiten välttää, jos välttää vaarallisia elintarvikkeita ja juomia ja lääkkeitä. Elintarvikkeita, jotka olivat mukana pakko välttää ruoka lista ovat: suklaata, mansikka, pinaatti, bataatti, selleri, ja muita elintarvikkeita. Kannattaa myös muistaa täyttää tankin kanssa tonnia lasia vettä päivittäin. Vain kysy johtaja noin suuri vaihtoehtoja, miten käsitellä tai välttää munuaiskiviä ja sappikivet.YHTEENVETO:

Sekä sappikivet ja munuaiskivet esiintyy tai muodostavat lähes samanaikaisesti, koska anatominen asento munuaisten ja sappirakon.

Sappikiviä aiheuttama kiteytyminen kolesterolin taas munuaiskivien alkaa muodostua, kun tietyt aineet virtsaan kiteytyy.