Ero Stressi ja masennusStressi vs Masennus

Monipuolinen suhde näyttää olevan ilmeinen stressaavissa olosuhteissa; reaktio kehon ja mielen stressiä ja aloittamista lääkärin masennus. On ilmeistä, että useita henkilöitä rakentaa masennus jälkeen stressaavaa tapahtumia elämänsä. Kaltaisissa tilanteissa suru menetyksestä rakkaansa, säästötoimet peräisin työtä tai hajoamiseen siitä pitkäaikainen suhde ovat usein traumaattinen ja negatiivisia syitä äärimmäistä rasitusta eri ihmisille. Stressi voi myös tapahtua tuloksena entistä myöntävästi tilanteessa siirtyessään uuteen kaupunkiin, joka alkaa uuden työn, ja naimisiin. Se ei ole tavallista, että niiden negatiiviset ja positiiviset tilanteissa tulla katastrofi, joka tasoittaa tietä etenemistä lääketieteen masennus.

'Masennus' ja 'stressi' ovat kaksi tavallista termejä, jotka ovat jatkuvasti käytössä nuorempien ikäluokkien. Useimmat ihmiset, jotka ovat hukkua työnsä ja elämäntapa ovat ihmisiä, jotka usein kokevat stressiä, joka vie veronsa. Ajaksi huonoja kokemuksia, henkilö voi siirtyä erittäin vaikea vapauttaa itsensä siitä twinge masennus. Kuitenkin yhteinen hyödyntäminen näiden kahden käsitteen voidaan katsoa, ​​ettei ole mitään eroja. Stressi on epäilyksen tapahtuvat elin, joka on peräisin elämään predicaments. Esimerkiksi kun lapsi 's tutkimukset ovat lähestyy nopeasti, suuntaukset ovat, että alat tuntea enemmän stressaantunut jo ja jopa korkeampi stressi tasolle kuin lapsi. Stressi voi aiheuttaa emotionaalista, käyttäytymiseen, ja fyysisiä oireita, jotka paljastavat vastaus mekanismin kehon stressitekijöitä. Tämä on tärkein syy, miksi tunnet ärtynyt ja nälkäinen tai täynnä, kun on stressiä.

Päinvastoin, masennus on tulosta epätasapainosta biokemiallisten näkökohdat kehossa. Se olisi vain havainnollistaa kautta henkistä ilmenemismuotoja. Kaksi sairaudet hallussaan henkinen ilmenemismuodot useimmat ihmiset, joilla on sama esiintyminen. Toisaalta, masennus ei ole seurausta arkielämän vaikeuksista, ihmiset kohtaavat päivittäin. Se tapahtuu, koska välinpitämättömyyttä kohtaan elämää; joilla ei ole luottamusta ja muita näkökohtia, kuten pessimismi suhteen elämässä. Masentuneilla potilailla olisi vähän ruokahalu, itku ilman syytä, eristetään muista ihmisistä, väärin laittomia huumeita, ja liiallinen alkoholin nauttiminen.

Stressi ei ole yhdessä, joilla ei ole motivaatiotekijöihin elämässä. Tämä tekijä voidaan havainnollistaa sydämentykytyksiä, rintakipua tai paine, unettomuus, päänsärky, ja vatsavaivoja. Se voi myös johtaa yhteiseen stressin oireet, kuten merkityksetön surua ja muistinmenetys. On selvää, että vielä useita henkilöitä kokee stressiä on samanlaisia ​​vasteita eristämistä ja masennukseen, mutta oireet ja peruuttaminen ovat vain väliaikaisia. Kuitenkin masennus, sillä on enemmän vaarallinen ja pessimistinen vaikutus ihmisen 'elämää.

Stressaava tapahtuma aiheuttaa yksilön olla masentunut tilassa, joka voi tapahtua jollakin tavalla. Toisin sanoen, jos henkilö, jolla on perhe kirjaa vakavat masennustilat kulkee kuoleman läheinen sukulainen, potilas voi tulla lääketieteellisesti masentunut. Tänä esimerkiksi masennus ei välttämättä olla liitetty järkyttää menetys vaan järjestely geneettisen taipumukset stressaavaa kokemuksia tehnyt henkilö alttiita ottaa masennustilat.

Yhteenveto:

1. Tilanteet kuten suru menetyksestä rakkaansa, säästötoimet peräisin työtä tai hajoamiseen siitä pitkäaikainen suhde ovat usein traumaattinen ja negatiivisia syitä äärimmäistä rasitusta eri ihmisille. Ei ole harvinaista, että niiden negatiiviset ja positiiviset tilanteissa tulla katastrofi, joka tasoittaa tietä etenemistä lääketieteen masennus.2. kesto huonoja kokemuksia, henkilö voi siirtyä erittäin vaikea vapauttaa itsensä siitä twinge masennus. Stressi on epäilyksen tapahtuvat elin, joka on peräisin elämään predicaments.

3. Stressi voi aiheuttaa emotionaalista, käyttäytymiseen, ja fyysisiä oireita, jotka paljastavat vasteen mekanismi laitoksen stressitekijöitä. Päinvastoin, masennus on tulosta epätasapainosta biokemiallisten näkökohdat kehossa. Se olisi vain havainnollistaa kautta henkistä ilmenemismuotoja.

4. Tämä on tärkein syy, miksi tunnet ärtynyt ja nälkäinen tai täynnä, kun on stressiä. Masentuneilla potilailla olisi vähän ruokahalu, itku ilman syytä, eristää itsensä muista ihmisistä, väärin laittomia huumeita, ja liiallinen alkoholin nauttiminen.

5. On selvää, että vielä useita henkilöitä kokee stressiä on samanlaisia ​​vasteita eristäminen masennusta, mutta oireet ja peruuttaminen ovat vain väliaikaisia. Kuitenkin masennus, sillä on enemmän vaarallinen ja pessimistinen vaikutus ihmisen 'elämää.

6. stressaava tapahtuma aiheuttaa yksilön olevan masentunut tila, joka voi tapahtua jollakin tavalla.

7. Masennus ei välttämättä yhtyä järkyttävä menetys vaan järjestely geneettisen taipumukset stressaavaa kokemuksia, jotka tekevät henkilö alttiita ottaa masennustilat.