Ero Ampisilliini ja amoksisilliiniAmpisilliini vs Amoksisilliini

Ampisilliini ja Amoksisilliini ovat antibiootteja ja ovat aivan sama sen peruskoostumus. ? Amoksisilliini on paremmin tunnettu lääke ja lääkitys, joka myydään yleisesti markkinoilla kuin Amoxil, Dispermox ja Alphamox. ? Se on B laktaamiantibiootti, jota käytetään bakteeri-infektioiden hoitoon. ? Koska se on helpompi tasoittaa ihmisen järjestelmä, lääke on suosittu käytettäväksi markkinoilla. ? Ampisilliini on myös beetalaktaamiantibiootti joka on suosittu bakteeri-infektioiden hoidossa ja myydään markkinoilla Omnipen, Polycillin ja Principen. ? Tämän tyyppinen lääke on samoin pystyvät tunkeutumaan gram-positiivisiin bakteereihin, ja joissakin tapauksissa gram-negatiivisia. ? Kuitenkin amoksisilliini, se toimii estämällä synteesi bakteerien seinien ympäröivät ja suojella heitä. ? Toinen merkittävä ero koostumuksessa on se, että Ampisilliini on huomattava, että näitä aminohappoja, jotka valtaavat muodostetaan kalvoja gram-negatiivisia bakteereja.

Amoksisilliini toimii ristisidostuskemikaalit lineaarisen peptidoglykaanin polymeeriketjujen soluseinän Gram Positiiviset ja negatiiviset bakteerit. ? Siten se heikentää puolustuskykyä hyökkääviä aineita, jotka tekevät henkilö heikko ja sairas. ? Sitä vastoin Ampisilliini toimii entsyymiä vastaan ​​transpeptidaasientsyymin, joka on keskeinen komponentti tarvitaan bakteerien kalvoista, jotka ympäröivät niitä. ? Itse asiassa, toiminnon sekä lääkkeiden on estää bakteerien membraaneja alkaen täysin muodostaen siten, että vasta-aineet ihmisen immuunijärjestelmä voi tunkeutua niihin ja poistaa ne. ? Bakteerit sinänsä ei voi selviytyä sisällä ihmiskehon ilman suojamuurin, jotka ympäröivät sitä.

Kun se tulee annostus ja saanti, ampisilliini otetaan 250 500 mg tablettia neljä kertaa päivässä noin 7-14 päivää riippuen reseptiä totesi hoitava lääkäri. ? On puolella, amoksisilliini toimii hyvin, kun se on otettu 500 mg tabletti kahdeksan tunnin välein tai 875 mg 12 tunnin välein riippuen infektion vakavuudesta. ? Hoitoon tippuri, ehdotetaan, että amoksisilliini olisi pidettävä 3g niin hyvä kuin yksi annos samalla Ampisilliini olisi noin 3. 5 gramman annos otettu probenesidin.Kun antibioottien, on tärkeää, että otat lääkärin määräystä muistioon. ? Jos missaa yhden saanti, on tärkeää, että te kiinni sitä. ? Toisaalta, se ei ole koskaan suositeltavaa ottaa kaksinkertainen annos lääkkeiden vain kuromiseksi menetetty pilleri, koska tämä voi johtaa yliannostuksen. ? Jos et pysty kiinni jäänyttä pilleri, ohita että annostus kokonaan ja siirtyä seuraavaan aikataulussa.

Yhteenveto:

1. Ampieilliinia myydään markkinoilla kuin Omnipen, Polycillin, ja Principen kun Amoksisilliini myydään Amoxil ja Dispermox
2. Amoksisilliini toimii rajat yhdistää peptodoglycan polymeeriketjujen kun Ampisilliini toimii entsyymin transpeptidasi joka muodostaa kalvoja, jotka suojaavat bakteereita.