Ero aids ja sukupuolitauditAIDS vs sukupuolitautien

Vertaamalla AIDS kanssa sukupuolitauteja on kuin selvittää eroa Colgate ja hammastahna. Kyllä, Yksinkertaisesti sanottuna AIDS on vain yksi monista erilaisia ​​sukupuolitauteja. Täten AIDS on STD, mutta eivät kaikki sukupuolitaudit ovat AIDS.

Täysin kutsutaan sukupuolitaudeista, sukupuolitaudit ovat häiriöt, jotka ovat mahdollisesti tarttuva ihmisestä ihmiseen nojalla seksuaaliseen toimintaan, riippumatta siitä, mitä reittiä on sitoutunut (suun kautta, peräaukon tai emättimen seksiä). Koska kauan sitten, sukupuolitaudit ovat myös olleet tiedossa vaihtoehtoisen nimi VD tai sukupuolitauteja. Mutta kaikkein viime aikoina, sukupuolitaudit ovat nyt kutsutaan sukupuolitaudeista tai sukupuolitaudeista. Tämä antaa sille totuudellisempi merkityksen luonteensa koska kaikki ne, jotka ovat sairastuneet sukupuolitautien on sairaus, mutta ne 'uudelleen pikemminkin tartunnan tai kuljettavat virusta vain.

Alle STD, on olemassa monia erilaisia ​​osa sairauksista, jotka on luokiteltu perustuvat etiologic syy. Sillä sukupuolitaudit, jotka ovat bakteerien luonteeltaan, näihin kuuluvat chancroid, klamydia, granuloma inguinale, tippuri, ja kuppa. Sieni-infektioita, on tinea cruris ja kandidiaasin. Monimuotoisempi STD muotoihin kuuluvat virus- luokkaan kuten virushepatiitin, herpes simplex, HPV (ihmisen papilloomavirus), MCV (ontelosyylä virus) ja tietenkin AIDS (immuunikato). Loisten sukupuolitautien, syyhy ja satiainen (rapuja) kuuluvat tällaiseen. Ja lopuksi, että alkueläin STD siellä 'Korean ainoa' 'trichomoniasis.

AIDS ei pidä sekoittaa HIV koska jälkimmäinen on virus, joka aiheuttaa AIDS. Tämä oireyhtymä tai häiriö voi olla seurausta jolla oli yhteydessä sukupuolitautien nesteiden kuten sylki (vaikkakin melko harvinainen), siemennestettä, ja emättimen eritteistä. Lisäksi AIDS voidaan tulkita myös yhtenä vaiheissa taudin. Jos syöpä on vaiheessa 4, sitten AIDS on terminaalivaiheessa nimeltään samalla tavalla '' AIDS.Lähetystavasta tai keinot sairastua sukupuolitautien ja AIDS ovat enemmän tai vähemmän samat. Sen lisäksi sukupuoli, jakaminen neuloja, verensiirrot, imetys ja jopa prosessi synnytyksen voivat kaikki lähettää aids ja STD viruksia tai bakteereja.

1. STD on yleisempi termi, joka kattaa aidsin koska jälkimmäinen on vain yksi tyyppi STD.

2. Jotkut sukupuolitaudit ovat parannettavissa ja voidaan hallita helposti, kun aids on kieltämättä parantumaton ja on vaikeampi hallita.