Ero Gynecology and ObstetricsGynecology vs. Obstetrics

Naistentautien ovat termejä, joilla ei välttämättä huomaa määritellä ja erilaistua. Jotkut jopa vaihtaa niiden tehtävät ja roolit terveyden alalla. Vaikka ihmiset voitti 't antaa paljon huomiota sen eroja, katsotaan olevan perustiedot henkilölle, erityisesti naisille, tietää sen eron, koska se ohjaa ne, joille ne' ll voi hakea apua terveyden kannalta kysymyksiä. Joillakin alueilla tässä maailmassa, he eivät 't jopa antaa kaksi kenttää mitään eroa, kuten mitä ne käytännössä Intiassa. Molemmat kentät käsitellä huolellisesti naisia, mutta tietty ero erottaa ne toisistaan.

Gynecology, tai muita kieliä sitä kutsutaan gynegologiaan tuli kreikan sanasta 'gyneaikos', joka tarkoittaa 'nainen.' Toisaalta, synnytysopin tuli latinan sanasta 'obstare', joka tarkoittaa 'seisomaan.' Gynecology on lääketieteen alalla käytäntö, jossa päähuomio sen toiminta on naisen sukuelimiin, joka sisältää emättimessä, kohtu, munasarjat, ja muiden lisääntymiselinten sukuelinten joka myötävaikuttaa sen toimintoja homeostaasiin ruumiin. Sen sanotaan olevan tiedettä naisten mikä selittää sen painopiste. Kun taas obstetriikka on lääketieteellinen erikoisuus käytäntö periaatteen mukaisesti huolehtiminen sukuelimissä naisten raskauden, synnytyksen, ja synnytysprosessiin. Yhdessä tämän toiminnon, sen vastuulla huolehtia sikiön raskauden ja vastasyntyneen aikana synnytyksen prosessin tai toimitusta.

Gynecology sanotaan olevan vastine andrologia jossa nimenomaan keskittyy käytännön huolehtiminen miehen sukuelimiin jotka muodostavat penis, kivekset, ja muut miehen sukupuolielimet muista elimistä, kun synnytys- ottaa sen vastine muista organisaatioista terveyden tarjoajia, eläinlääkinnän obstetrics , jotka käsittelevät hoidon naispuolinen tiineyden aikana.

Nämä kaksi lääketieteen liittyvät toisiinsa keskenään ja jopa tehdä yhteistyötä toistensa kanssa. Kuitenkin joissakin maissa, se on lääkärin 's etu erikoistua näitä molempia kenttiä. Gynekologi on kyky vahvistaa tai testata raskauden naisen. Myöhemmin jos raskaus varmistuu, tällöin nainen viitataan synnytyslääkäri. tässä vaiheessa vastuu on nyt siirretty obstetrician jotka voivat käsitellä naisen 's neuvolatoiminnasta ja toimituksen.

Gynekologit erikoistuneet erilaisiin tapauksissa ja diagnostisia kokeita, jotka helpottavat niitä vahvistamaan todettiin useita sairauksia, jotka liittyvät naisten, kuten emättimen infektioita, sukupuolitauteja, ehkäisyä, hedelmällisyys testejä, mammografia, munanjohtimien sidottiin hysterectomies, ja papa-kokeilla samalla obstetrics selvästi käsittelee raskauden, synnytyksen, synnytyksen jälkeinen hoito ja synnytykseen.

Kun otetaan huomioon hoidon ja sairauksien hallintaa, jotka koskevat naisten 's sukuelimissä, gynekologit pystyvät ja koulutettu käsittelemään niitä samalla synnytyslääkäreistä Don 't on tarvittavat välineet tehdä niin. Kuitenkin, kun puhutaan komplikaatioita tai häiriöitä, jotka liittyvät raskaana olevien naisten, kuten kohdunulkoisen raskauden, sikiön hätä, istukan previa, abruptio istukka, pre-eklampsia, kohdunkaulan verenvuodot, synnytyshäiriöitä, ja johto esiinluiskahdus voidaan hoitaa synnytyslääkärit.

Yhteenveto:1. Gynecology tuli kreikan sanasta 'gyneaikos', joka tarkoittaa 'nainen.' Toisaalta, synnytysopin tuli latinan sanasta 'obstare', joka tarkoittaa 'seisomaan.'

2. Gynecology on lääketieteen alalla käytäntö, jossa päähuomio sen toiminta on naisen sukuelimiin taas synnytys- on lääketieteellinen erikoisuus, joka harjoittaa mukaisesti periaatetta huolehtiminen sukuelimissä naisten raskauden, synnytyksen, ja synnytysprosessiin.

3. Gynecology sanotaan olevan vastine andrologia jossa nimenomaan keskittyy käytännön huolehtiminen miehen sukuelimiin kun synnytys- ottaa sen vastine muista organisaatioista terveyden tarjoajia, eläinlääkinnän naistentautiopin jossa käsitellään huolta naisten tiineyden aikana.

4. gynekologi on kyky vahvistaa tai testata raskauden naisen. Myöhemmin, mikäli raskaus on vahvistettu, tässä tapauksessa nainen kutsutaan synnytyslääkäri.

5. Gynecologists erikoistuneet erilaisiin tapauksissa ja diagnostisia kokeita, jotka helpottavat niitä vahvistamaan esiintyminen useiden sairauksien, jotka liittyvät naisten, kun synnytys- selvästi käsittelee raskauden, synnytyksen, synnytyksen jälkeinen hoito ja synnytykseen.