Ero ADHD ja AspergerADHD vs. Aspergerin oireyhtymä

esittely
ADHD tai Attention ylivilkkaushäiriön on yksi yleisimmistä hermostolliset häiriöt lasten ja vaikuttaa noin 5-10%: lla lapsista. Aspergerin 'syndrooma tunnetaan myös Aspergerin' s häiriö ja on nyt luokiteltu autismin kirjon.

Erot syyt
Ei ole tarkkaa syytä vielä tiedetä minkä takia ADHD nähdään lapsilla. Aspergerin 'syndrooma on usein johtuu geneettiset syyt ja on puute sosiaalista vuorovaikutusta sekä sanatonta viestintää ongelmia.

Ero oireet
ADHD esittelee lapsilla kuin valtava levottomuus ja hyperaktiivinen käytös, joka on tahatonta ja tarkoitukseton. ADHD lapset pyrkivät jatkuvasti liikkumaan paikasta toiseen ja ovat suuria vaikeuksia keskittyä pelaamiseen yhden lelun tai istuu alas jonkin aikaa tutkimuksiin. On hyvin lyhyen huomion totesi näillä lapsilla jonka vuoksi ne näyttävät menettää kiinnostuksensa toimintaan hyvin nopeasti. Niitä on käytössä useita pelejä ja toimintaa yksi toisensa jälkeen jatkuvasti.

Aspergerin 'syndrooma esittelee terävän kontrastin ADHD. Lapset huomattava olevan monoplay eli pelaa tuntikausia yhdellä lelu ja toistuvaa käyttäytymistä. Lapsen kanssa Aspergerin' syndrooma voisi olla fyysisesti kömpelö eikä kehittää monia ystäviä kuin niistä puuttuu tyypillinen sosiaalinen vaisto. He eivät voi helposti muodostu ja osallistumaan normaalin antaa ja ottaa suhteita. Ne voi näyttää ilmaisuja kuin heidän ikäisensä eikä vastavuoroisesti sosiaalisesti rakkaansa.
ADHD-lapset ovat aina vaativia ja haluavat jatkuvaa toimintaa taas lapset joutuvat Aspergerin 's mieluummin hiljaa olemista ja syventynyt yksi kohde / lelu tuntikausia.Aspergerin 'syndrooma potilaat eivät rikkoa rutiini taas ADHD potilaat koskaan ole rutiinia, koska ne eivät voi noudattaa samoja toimintoja uudelleen ja uudelleen.

Aspergerin 'syndrooma potilaiden taipumus olla hyvin keskittynyt ja tarkkaavainen. Monet heistä näyttää selektiivinen vaikenemisen ja ei puhu erityisiä ihmisiä lainkaan. Rajoitettu edut ovat ominaisia ​​Aspergerin' syndrooma taas monipuolinen etuihin ja välinpitämätön käytös on tyypillistä ADHD.

Ero diagnoosi
Diagnoosi ADHD tehdään, kun on olemassa jatkuva tarkkaamattomuus 6 kuukautta yhtämittaisesti yhdessä oireita käyttämättömänä, tarkkaamattomuus ja levottomuus. ADHD ei ole fyysiset testit diagnosoida vaan havaintoihin käyttäytymisestä on hyvin tyypillinen ja diagnoosi on helppoa. Aspergerin 'syndrooma diagnoosi on yleisimmin valmistettu ikäryhmien välillä 4 ja 11 vuotta käyttäen Aspergerin' syndrooma Diagnostic Scale. Vanhemmat voivat diagnosoida epäsopivasta jo 30 kuukauden iässä kuin on ilmeinen vastenmielisyys sosiaaliseen vuorovaikutukseen.