Ero Major Masennus ja kaksisuuntainen mielialahäiriöMajor Masennus vs Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Joitakin vuosia sitten, ihmiset on vaikeuksia vaativille välillä Major Masennus ja Manic Depression. Ennen, yhtenäisempi ja standardoitu määritelmä luotiin ja lääkärit ja psykiatrit oli omat tulkinnan ehdoista, jotka olen maininnut. Molemmat sisältävät sanan masennus. Me kaikki tiedämme, että tämä sana merkitsee yksilön 'puuttuvaa ajaa, aktiivisuutta ja kykyä suoriutua normaaliin toimintaan. Mutta mikä on todellinen ero näiden kahden?

Ennen kuin mennä, on vielä yksi kysymys, joka on vastattava. Milloin masennus tullut ongelma eikä vain normaali tunne, että kaikki yksilöt käyvät läpi jossain vaiheessa elämäänsä? Itse asiassa, masentuneisuus ei ole väärää ja ei välttämättä tarkoita, että sinulla on jo ongelma. Masennus on yleinen tunne, että me kaikki tuntuu, vaikka tämä riippuu siitä, miten tulkitsemme sen olevan. Voit masentunut siitä yksinkertaisesta syystä, kuten vika yhdessä testissä, on torui pomollesi, tai kykene vastaamaan määräaikoja. Lähes kaikki yksilöt ovat eri syistä olla masentunut siitä, mutta se ei tarkoita, meillä on ongelma, koska meillä kaikilla on erilaisia ​​tapoja selvitä tästä. Pikemminkin, miten käsittelemme meidän masennus ja mitä se on tehnyt elämäämme voi olla syy meidän ongelma.

Masennus voidaan nyt pitää kliininen ongelma, kun henkilö on kyvyttömyys selviytyä sitä, ja se on kestänyt huomattavan määrän aikaa jo, häiritsevät normaalia toimintaa kyseisen henkilön. Vasta kun tämä tapahtuu niin, että ammattilainen tarvitaan diagnosoida ja arvioida tyyppi masennus henkilö on. Siten masennus ja kaksisuuntainen mielialahäiriö ovat eri diagnosoitu.

Vakava masennus on diagnosoitu, kun henkilö esiintyy kyvyttömyys selviytyä yli 6 kuukautta. Tänä aikana kyseinen henkilö on jatkuvasti tuntenut masentunut ja on nyt osoittanut mitään hoitoa itse. Tämä johtaa muutoksiin normaalia toimintaa, ja johtaa laski itsetunto. Henkilö näyttää masennustilat koko ajan, mikä saattaa johtaa riskin itsemurhan.

Toisaalta, kaksisuuntainen mielialahäiriö kerran pidetään maaninen masennus. Tässä tapauksessa potilas näyttää mania ja kauhistuksena sekä aikoina masennuksen. Tämä eroaa masennuksen siinä mielessä, että potilas voi siirtää tunnelmia helposti. Tällöin on tärkeää, että äärimmäisen huolellisesti on säilytettävä haittojen ehkäisemiseksi näinä äkillisesti tuulella.Voit lukea tarkemmin tästä aiheesta, koska vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Kliininen masennus tapahtuu, kun siellä on jo häiriöitä normaalia toimintaa ja yksilön näyttää kyvyttömyys selviytyä masennukseen.

2. Vakava masennus on diagnosoitu, kun masennus on ollut olemassa jo yli 6 kuukautta, häiritsee normaalia toimintaa, ja johtaa kyvyttömyys selviytyä.