Ero Dumper ja DozerDumper vs Dozer

Maansiirtoautot ja puskutraktorit molemmat ovat raskaita, maansiirtokoneiden käytetään lähinnä kaivos- tai infrastruktuurin teollisuudelle. Dumpperina 's tehtävänä on kuljettaa löysä materiaalia sivuun työtä puskutraktori on työntää irtonainen aines.

kippiauto
Dumpperina on kuorma kuljetukseen käytetyt irtonainen aines kuten hajanainen kiviä tai hiekkaa kaivos tai infrastruktuurin tarkoituksiin. Kaivosteollisuudessa, dumpperit voidaan edelleen luokitella kahteen ryhmään, 'taka dumper' ja 'alhaalta dumper.'

Taka kippi on varustettu hydraulisesti tai pneumaattisesti avoin laatikko sänky saranoitu takana, etuosa, joka voidaan nostaa ylös, jotta materiaalin kaadetaan maahan takana kuorma. Alhaalta kippi runko on jaettu kahteen puoliskoon, ja kun sen pohjaosa avataan hydrauliikan tai pneumaattisia sylintereitä, se purkaa materiaalia sitä aluetta ajoneuvon. Joten tämä on perusrakenne ero taka dumpperi ja pohja dumpperi.

Kaivosteollisuus yleensä käyttää takana dumpperit yhdistettynä kaivinkone tai lapiot, ja pohja dumpperit käytetään yhdessä kuormaajat. Caterpillar, Komatsu, Man, Liebherr ovat suuria yrityksiä, jotka tekevät laitteita kaivos- tai rakennusteollisuudessa.Dozer
Puskutraktori on track ketju asennettu laite, jossa on suuri metallinen terä eteen kehossa, jota käytetään työntämään suuria määriä materiaalia kaivos- ja rakennusalalla. Nykyään pyöräalustaisia ​​puskutraktorit ovat myös saatavilla markkinoilla.

Kaivosteollisuudessa, erilaisia ​​töitä tehdään tämäntyyppisiä laitteita kuten tienrakennukseen, Kasvojenpuhdistuslaitteet, lohkare poisto, ja dump telakan johdon. Puskutraktori on monipuolinen laite, ja se voi myös käyttää löysää kompakti materiaalin läpi käyttämällä Ripper järjestelyn takana. Caterpillar ja Komatsu ovat suuria yrityksiä, jotka tekevät tällaisia ​​laitteita kaivos- tai rakennusteollisuudessa.

Yhteenveto:

1. kippi käytetään kuljettamaan irtonainen aines, kun puskutraktori käytetään työntämään irtonainen aines.
2. kippi on rengas asennettava laite kun puskutraktoreiden voi olla renkaan tai kappaleen asennettuna.
3. Kuorma on luokiteltu joko taka- dumpperi tai pohja dumpperi, jossa on vastaisten elin materiaalin käsittelyn. Puskutraktorit on metallinen terä edessä kehoaan.