Ero Alumiini ja Iron AidatAlumiini vs Iron Aidat

Alumiini ja aidat on monia eroja, koska molemmat ovat eri materiaaleja. Alumiini ja aidat voidaan verrata perusteella paino, lujuus, hitsausprosessi, viimeistely ja asennuksen helppous. Molemmat suosittu alumiinin ja raudan materiaalien on joitakin etuja, ja haittoja samoin.

Alumiini on etu kunnossapidon vapauden, kun taas rauta-aita tarvitsee säännöllistä hoitoa. Alumiini- aita ei tarvitse maalausta, ja voidaan jättää sellaisenaan, mutta takorauta aita on maalattu, ja on oltava asianmukainen viimeistely jälkeenpäin. Alumiini aidat ovat saatavilla eri väreissä, joka pärjäisi teema talon. Aidat ovat raskaampia ja voivat hallita karkea kulumista verrattuna alumiini, joka on kevyt ja altis vääntyminen tai taipuminen.

Alumiini voi olla taloudellisia tai kallista riippuen laadusta, luokan ja vaatimukset. Useimmissa tapauksissa, alumiini vs. rauta on halvempaa ja edullisempaa. Valurauta aita on epäilemättä vahvempi, jos suurin huolenaihe on vahvuus, koska se kestää pidempään ja on kestävämpi. Kun taas alumiini aidat vaurioituvat helposti eikä raskaiden verrattuna rauta aidat. Aidat näyttää enemmän vaikuttava ja perinteiset verrattuna nykyajan näyttää alumiinia. Yksi suuri haittapuoli alumiini aidat on asennuksen aikana ja jota on vaikea, ja ei ole mahdollista ilman erikoistyökaluja ja auttajia. Aidat asennetaan ripustamalla ne viestit asennettu maaperään. Alumiini aidat täytyy aita paneelit asennetaan ensin. Silti ne ovat joustavia ja helppoja huoltaa jälkikäteen. Aidat ovat korkeat tuotantokustannukset, ja eivät ole ihanteellisia vinot maisemien; mutta ne eivät ole lempeä pieniin budjetteihin verrattuna alumiinia.

Alumiini aidat ovat sopivampia koristelussa ja muotoilu projekteja tai tarkoituksiin, kun taas aidat käytetään voimaa ja turvallisuussyistä. Aidat käytetään yleisesti kaupallisissa sovelluksissa kuin alumiini, koska ne ovat paljon vahvempia.

Aidat on erilaisia ​​osia, jotka on hitsattu yhteen, toisin kuin alumiini aidat.

Yhteenveto:1. Alumiini ja rauta ovat molemmat suosittuja materiaaleja aidat.

2. Alumiini on nykyaikainen ja ylläpitää ilman ylimääräistä vaivaa, kun taas rauta on perinteinen materiaali.

3. Rauta aidat ovat raskaampia, ja erilaiset pienet tai suuret osat on hitsattu yhteen, mikä antaa lisää turvallisuutta ja vahvuutta.

4. Alumiini on tarkoituksenmukaisempaa koriste- tai talo pitää sovelluksia, kun taas aidat käytetään kaupallisiin tarkoituksiin.