Ero akryyli ja LateksimaaliaAkryyli vs Lateksimaalia

Akryyli ja lateksi maali ovat hieman samanlainen kuin ne tuotetaan akryylihartsi. Kun akryyli- ja lateksimaaleja tuotettiin, se korvasi öljyn ja alkydimaalit. Vaikka molemmat maalit ovat eräitä yhtäläisyyksiä, niillä on monia eroja.

Kun lateksi maali on käytetty maalaukseen koteihin tai muihin rakenteisiin, akryyli käytetään pääasiassa taidetta.

Lateksimaalia on käytettävissä kaikkialla, ja niitä voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta tai maalaamo. Toisaalta, akryyli maali voi ostaa pääasiassa veneen myymälöissä.

Kun lateksi maali on vesipohjainen, akryyli on kemiallinen perustuu. Koska akryyli on kemikaaleja, se on joustavampi kuin lateksi maalilla. Akryyli maali sopimukset ja laajenee paremmin kuin lateksimaaliin koska tämä joustavuus. Akryyli maali on kestävämpi kuin se vastustaa hilseily, liituuntumista, ja kuorinta.

Toisin lateksimaaleista, akryyli on helposti syttyvää, sillä ne ovat kemiallisia yhdisteitä niihin. Lisäksi akryyli katsotaan myös olevan myrkyllisiä kuin lateksi maali.Vuonna maalaus pinnat, lateksi on helpompi soveltaa kuin akryylimaalia. Lisäksi lateksimaaleja kuivuvat nopeammin verrattuna akryyli. Mikäli haluat poistaa lateksi maali, se voidaan helposti tehdä saippualla ja vedellä. On kuitenkin vaikea poistaa akryylimaalia ja ohenteet ovat tarpeen.

Toinen asia, joka voidaan nähdä, että lateksimaaleista antavat hyvän peiton vähemmillä kerrosta. Useimmat suunnittelijat valita akryyli lateksi maali, kun maalaus ulkopinnan rakennuksen akryyli sopimukset ja laajenee lämpötilan mukaan ja sää.

Lopuksi, kun verrataan kustannukset kahden maalien, akryyli maali on kalliimpaa kuin lateksi.

Yhteenveto:
1. Lateksimaalia on useammin käytetään maalaus kodeissa tai muita rakenteita; akryylimaali käytetään pääasiassa taidetta.
2. Kun lateksi maali on vesipohjainen, akryyli on kemiallinen perustuu.
3. akryyli on kemikaaleja, se on joustavampi kuin lateksi maali. Akryyli maali sopimukset ja laajenee paremmin kuin lateksimaaliin koska tämä joustavuus.
4. Latex maalit antavat hyvän peiton vähemmillä kerrosta. Useimmat suunnittelijat valita akryyli lateksi maali, kun maalaus ulkopinnan rakennuksen akryyli sopimukset ja laajenee lämpötilan mukaan ja sää.
5. Verrattaessa kustannukset kahden maalien, akryyli maali on kalliimpaa kuin lateksi.