Ero Crystal ja Lead CrystalCrystal vs Lead Crystal

Crystal ja lyijykristallia ovat pitkälti käytetään lasinvalmistustoimintaa. Useimmiten ihmiset eivät ole tietoisia eroa kristalli ja lyijykristallia lasiesineet. Ainoa ero, että he tietävät, että yksi niistä sisältää lyijyä.

Crystal on vain eräänlainen lasia. Ne ovat hyvin herkkiä kuin tavallinen lasi. Jotta kiteet enemmän vakautta ja paino, lyijyä lisätään usein sitä.

Sekä kristalli ja lyijykristallia lasiesineet koostuu mangaani, sooda, kvartsihiekkaa ja kalkkia. Muita materiaaleja, kuten booraksi, arseenia ja salpietari lisätään värjäämään.

Ensinnäkin Katsokaamme kustannukset kaksi. Lyijykristallia on hinnoiteltu korkeammalle kuin kiteet.

Lyijykristallia kimaltelee enemmän kuin kiteet. Tämä johtuu siitä, että lisäksi lyijyn oksidi, joka lisää taitekerrointa. Toisin kuin kiteet, johtaa kiteet ovat selkeitä ja kirkkaita.

Lyijykristallia puhalletaan ja leikataan käsin taas kiteet kone teki. Kuten johtaa kiteet käsintehtyjä, se on lisännyt kirkkaimmillaan ja terävä puolia. Toisaalta, kiteet ovat pyöristetyt reunat.

Verrattaessa terveysasiat, on olemassa sanonta, joka johtaa kiteet eivät ole hyväksi keholle, koska ne sisältävät lyijyä. Vaikka varoitus on olemassa, ihmiset haluavat lyijykristallia jotta kiteet koska ne ovat kauniita. Toinen seikka, joka on joskus on tuotu esille myös alkoholin ei pitäisi varastoida lyijykristallia nesteiden. Jos alkoholi varastoidaan yli kolme kuukautta, niin on olemassa mahdollisuus, että johtavat tihkuu nesteeseen.

Ensimmäiset kiteet jäljitettiin noin 500 B C Mesopotamiassa. Toisaalta, Lyijykristalliset löydettiin vuonna 1674 sen jälkeen, kun Englanti glassmaker muuttanut kaava tehdä crystal lasiesineiden korvaamalla lyijyoksidia kalsiumin.Yhteenveto

1. Sekä kristalli ja lyijykristallia lasiesineet koostuu mangaani, sooda, kvartsihiekkaa ja kalkkia. Mutta lyijykristallia, lyijy on myös lisätty.

2. Lyijykristallilasit on hinnoiteltu korkeammalle kuin kiteet.

3. lyijy kiteet ovat lisänneet loistoa ja terävä puolia. Toisaalta, kiteet ovat pyöristetyt reunat.

4. Lyijykristallilasit kimaltelee enemmän kuin kiteet. Toisin kuin kiteet, johtaa kiteet ovat selkeitä ja kirkkaita.

5. Verrattaessa terveysasiat, on olemassa sanonta, joka johtaa kiteet eivät ole hyväksi keholle, koska ne sisältävät lyijyä.