Ero Emergency ja kiireellistä hoitoaEmergency vs kiireellistä hoitoa

Ensiapuun ja kiireellistä hoitoa ovat palveluja välitöntä hoitoa vakavasti loukkaantuneiden henkilöiden, joilla muut sairaudet. Joskus nämä kaksi termiä pidetään samana kuin molemmat palvelut ovat hätätilanteiden tarpeisiin. Mutta tosiasia on, että on olemassa joitakin perustavanlaatuisia eroja näiden kahden välillä.

Mikäli kollegan romahtaa toimistossa tai lapsesi loukkaa itsensä, et yleensä kiire sitten sairaalaan 's ensiapuun. Mutta nykyään, tämä käsite on muuttunut, ja niitä käsitellään kiireellisen huoneen.

Kiireellistä hoitoa keskukset yleensä huolehtia ei-hengenvaarallisten sairauksien, kuten rikki kädet tai jalat ja muut yksinkertaiset terveyttä. Kiireellisissä hoito keskuksissa, ei olisi mitään tilat osallistumisesta vakavien sairauksien tai hengenvaarallisia ehtoja, kuten sydämen vajaatoiminta tai aivohalvaus. Hätä keskukset tarjoavat tilat hengenvaarallisia.

Nyt voimme nähdä, mitä etuja mukana ensiapuasemat. Kiireellisiä huoneissa on asiantuntija lääkärit, jotka pystyvät tarjoamaan lääketieteellistä apua kaikille vakavia sairauksia. Ne ovat myös käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja tarjota hoitoa kaikille potilaille, jotka myönsi riippumatta niiden taloudellisesta asemasta.Jotkut etuja suhteessa kiireellistä hoitoa on se, että lääkärit ovat tutumpi potilaan 's sairaushistoria. Kiireellisissä hoitolaitoksessa, potilaat saavat välitöntä hoitoa. Lisäksi hoito kiireellistä hoitoa on halvempaa. Toisin ensiapuun hoitoon, tilat kiireellistä hoitoa ei ole saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Lähes kaikki kiireellistä hoitoa keskukset ovat asettaneet kertaa.

Voit käydä hätäkeskukset jos olet rintakipua, hengitysvaikeuksia, kontrolloimaton verenvuoto, vaikea kipu, jatkuvaa oksentelua, jatkuva ripuli, näköhäiriöitä, suuret haavat, suuria vammoja, pään vamma, selkäydinvamma ja suuria palovammoja. Henkilö on käydä kiireellistä hoitoa tapauksissa nyrjähdyksiä, pieniä infektiot, pienet haavat, pieniä katkenneita luita, pieniä palovammoja, ihottumaa, ja lantion infektiot.

Yhteenveto:

1. kiireellistä hoitoa keskukset yleensä huolehtia ei-hengenvaarallisten sairauksien, kuten rikki kädet tai jalat ja muut yksinkertaiset terveyttä. Hätä keskukset tarjoavat tilat hengenvaarallisia.
2. hätäkeskukset ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja tarjota hoitoa kaikille potilaille, jotka myönsi riippumatta niiden taloudellisesta asemasta. Tilat on kiireellistä hoitoa ei ole saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Lähes kaikki kiireellistä hoitoa keskukset ovat asettaneet kertaa.