Ero ja tamponien Pads vs Tamponit

Kun tyttö saavuttaa murrosiän, hän kokee sykli fysiologisia muutoksia kutsutaan kuukautiskierron. Se on tärkeä rooli prosessissa lisääntymiseen ja ohjaa hormonitoimintaa.

Kuukautiskierron kestää yleensä 28 päivää ja on kolme erillistä vaihetta; kuukautiset, follikulaarivaiheen ja luteaalivaiheen. Pituus kunkin vaiheen vaihtelee kussakin syklissä.

Siinä vaiheessa kuukautiset, joka yleensä tapahtuu lopussa kunkin lisääntymiskierron on verenvirtaus emättimessä. Tämä tapahtuu, kun kohdun limakalvon, joka on sisempi kalvo kohtu, imeytyvät elimistöön.

Kun on veren virtaus, on tarpeen käyttää suoja-tyynyjä tai tamponit niin, että veri ei tahraa vaatteita. Ne on tehty imeä verta ja ne ovat saatavilla eri lajikkeita ja tuotemerkkejä.

Kysymys, että jokainen tyttö, joka on juuri aloittanut kuukautiset yleensä kysyy on: kumpi kahdesta on parempi, pad tai tamponi? Valinta riippuu kunkin tyttö 'makuun ja etusija.

Pads, joka tunnetaan myös nimellä kuukautissuojia tai lautasliinat, ovat suorakulmaisia ​​materiaaleja, jotka tarttuvat sisäpuolelle alusvaatteet. Ne on valmistettu imukykyinen materiaaleista, ja jotkut on siivet, jotka auttavat sisältävät verta.

Tamponeja valmistetaan myös absorboivia materiaaleja, mutta ne puristetaan sylinterin. Se työnnetään emättimeen pitää veren virtaaminen ulkopuolelta ja värjäys alusvaatteet. Muovi- tai pahvi applikaattorit sisältyvät auttamaan laittaa tamponi paikallaan.Tyynyt ovat helppokäyttöisempiä, ja ne ovat käteviä ja hyödyllisiä raskaassa verenkiertoa. Toisaalta, tamponit ovat käteviä: voit kuljettaa niitä missä tahansa, ja voit jopa laittaa ne sisällä taskussa.

Tyynyt on vaikeampi hävittää, ja ne voivat olla sotkuinen joskus. Vaikka tamponit ovat pienempiä ja helpommin hävittää, laittamalla ne voi olla haaste. Ne voivat juuttua, ja on hetkiä, että voit unohtaa, että olet käyttänyt niitä ja on ottaa ne pois.

Tamponin käyttö voi johtaa suurempaan riski Toxic Shock Syndrome ja voi olla epämiellyttävä käyttää ensimmäistä kertaa. He voivat myös tehdä kouristuksia huonompi, jolloin on parempi käyttää tyynyjä sijaan.

Päätös on sinun. Vain muistaa olla ostamatta tuotetta, joka perustuu mainoksia vaan perustuu avuksesi. Muista myös pysyä erossa hajustettuja tuotteita, koska tämä voi ärsyttää emättimen ja aiheuttaa infektioita.

Yhteenveto

1. Pads ovat suorakaiteen imukykyisiä materiaaleja, joita saatetaan alusvaatteet taas tamponit ovat sylinterimäisiä imukykyisiä materiaaleja, joita viedään emättimeen.
2. tamponit ovat käteviä ja helppo hävittää samalla tyynyt ovat tilaa vieviä ja vaikeampi hävittää.
3. Pads ovat helppokäyttöisempiä, kun käytät tamponeja voi joskus satuttaa ja tehdä kramppeja huonompi.