Ero White ja Malt VinegarWhite vs Malt Vinegar

Etikka käytetään maailmassa pääasiassa keittiössä, lisätään elintarvikkeisiin ja käyttää myös puhdistusaineet. Erilaisia ​​viinietikkaa ovat saatavilla, mikä yleensä saa nimensä aine, jota käytetään mm. Valkoinen ja maltaiden etikka kahdenlaisia ​​viinietikkaa, vahvasti käytetään kaikkialla maailmassa.

Etikalla puhdistetaan etikkaa. Se on eräänlainen etikka, joka sisältää vain hapon ja veden. Toisaalta, maltaiden etikka on viljapohjaisiin etikkaa. Malt etikka on gotfrom mallasohran. Kun ohra on mallasjuomien, se on sitten fermentoidaan ale, joka sitten muuttui etikkaa.

Verrattaessa happamuus, etikalla on aggressiivisempi kuin maltaiden etikka. Valkoisen etikka on mielenkiinnoton maku verrattuna maltaiden etikka. Koska mallas etikka sisältää mallasohran, se on monimutkainen maku.

Kun lisätään elintarvikkeisiin, maltaiden etikka antaa makeampi maku. Verrattaessa puhdistus omaisuutta etikalla ja maltaiden etikka, entinen yksi on edullisempi. Kuten etikalla on enemmän hapan, se on parempi kuin maltaiden etikan puhdistukseen varten ja myös desinfiointiin koteihin.

Sekä etikalla ja maltaiden etikka on joitakin lääkinnällisiä ominaisuuksia. Etikalla voidaan käyttää vastaan ​​auringonpolttama, steriloida leikkauksia elimistössä ja poistaa kutinaa aiheuttama hyönteisten puremat. Etikalla voidaan myös käyttää poistamaan ruokaa hajuja. Malt etikka on hyvä saada helpotusta kipuja ja turvotusta. Tämän lisäksi maltaiden etikka tunnetaan myös auttaa laihtuminen. Lisäksi maltaiden etikka auttaa elimistöä ottamaan kalsiumia.

Yhteenveto1. etikalla puhdistetaan etikkaa. Se on eräänlainen etikka, joka sisältää vain hapon ja veden. Toisaalta, maltaiden etikka on viljapohjaisen etikka Malt etikka on gotfrom mallasohran.

2. etikalla on mielenkiinnoton maku verrattuna maltaiden etikka. Koska mallas etikka sisältää mallasohran, se on monimutkainen maku.

3. Kun lisätään elintarvikkeisiin, maltaiden etikka antaa makeampi maku.

4. etikalla on enemmän hapan, se on parempi kuin maltaiden etikan puhdistukseen varten ja myös desinfiointiin koteihin.

5. White etikka voidaan käyttää vastaan ​​auringonpolttama, steriloida leikkauksia elimistössä ja poistaa kutinaa aiheuttama hyönteisten puremat.