Ero efedriini ja pseudoefedriiniEfedriini vs Pseudoefedriini

Farmaseuttiset tuotteet tunnetaan niiden läsnäolo hoitomuodot Länsi- ja nykylääketieteen. On tärkeää tietää, mitä käyttämän kunkin luokituksen ovat ja miten kukin lääke sisällä luokitusten poikkeaa kustakin toisesta.

On olemassa suuri joukko piristeiden saatavilla markkinoilla tänään. Itse asiassa, kahvi että juomme, sekä sooda, että otamme osana päivittäistä ateriaa kaikki luokitellaan piristeitä. Ymmärtää, mitä nautintoaine on, se olisi helpompi ymmärtää, että näitä aineita kutsutaan piristeet, koska ne antavat sinulle hälytyksen tunne. Lääketieteen kannalta, tätä kutsutaan sympaattinen stimulaatio. Toisin kuin mitä piristeitä antaa, täydellinen vastakohta piristeiden on muunkinlaisia. Huumeet luokitellaan Downers ovat niitä, jotka tekevät menet nukkumaan ja rentoutua, joiden joukossa valiums ja kannabis (joka voi olla myös hallusinogeenisten huumeiden).

Efedriini ja pseudoefedriini luokitellaan stimulantteja. Molemmat lääkkeet on kyky matkia osittain mitä endogeenisen adrenaliinin voisi antaa keholle. Vaikka luokitellaan johonkin luokkaan huumeiden, on silmiinpistävää eroja kemiallinen koostumus, miten nämä molemmat huumeita käytetään lääketieteen alalla.Molemmat lääkkeet ovat Samanlaiset koska se tosiasia, että he todella don 't kuljettaa koko paketti, mitä adrenaliini tarjoaa näin luokittelu symphatomimetics. Nämä lääkkeet voivat vain jäljitellä siinä määrin, mitä adrenaliinia voi tehdä elin, ja molemmat efedriini ja pseudoepehedrine areena 't hyvä aivot stimulantteja. Vaikka molemmat lääkkeet käytetään myös luomiseksi metamfetamiinien, efedriini ja pseudoefedriini ovat eri kannalta kemiallisen muodostumisen. Molemmat lääkkeet ovat stereoisomeerit toisiaan, mikä merkitsee sitä, että hydroksyyliryhmä osa sen kemiallista muodostumista sijoittaa eri tavalla.

Efedriini on lääke, jota käytetään vaikutusten torjumiseksi anestesian. Siksi, että sillä on positiivinen vaikutus nostaa verenpainetta potilaan, se annetaan aikana tapauksissa ortostaattinen hypotensio. Efedriini voisi olla hyvä vasokonstriktori (perifeerisesti), mutta koska sen sympaattinen reaktion; se avaa nenäkäytävien. Tämä on syy, miksi joskus se myös lievittää nuha ja vilustuminen, vaikka tämä ei ole 'T tyypillisesti annetaan, koska se voisi aiheuttaa valtava kasvu verenpainetta ja sykettä.

Toisaalta, päätehtävä Pseudoefedriini on tarkoitus käyttää antaa helpotusta nenän tukkoisuus aikana jaksot vilustuminen. Sen pienempi vaikutus raajojen verisuonten, se on mukavasti liittyy muiden lääkkeiden aikana nenän tukkoisuus toisin kuin efedriini.

Efedriini ja pseudoefedriini luokiteltu piristeet matkimaan adrenaliini tekee runkoon.

Efedriini ja pseudoefedriini metamfetamiinin lähtöaineita.

Efedriini ja pseudoefedriini eroavat kemialliselta rakenteeltaan löytyy sen hydroksyyli haara. Yksi on cis ja yksi on trans.