Ero Xanax ja LexaproXanax vs. Lexapro

Lexapro ja Xanax on kaksi yleistä huumeiden lääkkeitä psyykkisesti sairaiden potilaiden. Nämä kaksi lääkkeet ovat merkittävästi erilaiset lääkkeitä, jotka olisi annettava tietyntyyppisiin potilaista. Saat maallikot, ero näiden kahden lääkkeet voivat olla liian tuttu. Tämä artikkeli välittää tärkeitä vertailukohtia kahden lääkitys. Ymmärtäminen eroja näiden lääkkeiden on välttämätöntä erityisesti potilaille mielenterveyden häiriöihin.

Xanax kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan bentsodiatsepiinit. Tämä lääkitys vaikuttaa kemikaalien aivot kudoksissa, jotka voivat tulla häiriintynyt ja aiheuttaa ahdistusta tasoilla venähtää. Xanax käytetään hallitsemaan ahdistusta olosuhteissa, paniikkikohtaukset ja ahdistus peräisin masennuksesta. Tämä lääkitys voidaan yhtä hyvin käyttää muihin toimintoihin. Käytettäessä Xanax, sinun ei pitäisi käyttää tätä lääkettä, jos 'uudelleen herkkä sille tai muita lääkkeitä, jotka kuuluvat samaan ryhmään lääkkeitä, kuten: Tranxene, Valium, Ativania, Serax, ja Librium. Tämä lääke voi aiheuttaa synnynnäisiä poikkeavuuksia sikiö. Don 't käyttää tätä lääkettä, jos olet conceiving lapsi. Ennen lääkkeen antamiseksi, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin hengitysvaikeuksia, maksa- tai munuaissairaus, glaukooma, tai kirjaa masennus, riippuvuus alkoholin tai lääkkeiden tai itsemurha-ajatus.

Hallintamenetelmiä masennuksen paranevat joka päivä. On tapauksia, joissa voi alkaa käyttää sitä välittömästi. Et saa juoda mitään alkoholia ottaen tämä huume. Tämä lääke voi lisätä alkoholin vaikutuksia. Xanax voi aiheuttaa riippuvuutta, ja on käytettävä vain yksittäisten lääke oli määrätty. Tämä ei saa koskaan antaa muille henkilöille, erityisesti joku joka on kirjaa huumeriippuvuuden tai väärinkäytöstä. Säilytä tämä lääke turvalliseen paikkaan, jossa muut henkilöt voitti 't voi saada sen. On erittäin vaarallista yritä ostaa Xanax verkossa tai laittomista myyjät.Lexapro, toisaalta, on eräänlainen masennuslääke luokitus huumeiden kutsutaan SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät. Tämä lääkitys vaikuttaa tiettyjen kemikaalien aivot kudoksissa, jotka voivat tulla häiriintynyt ja olla alkuperä ahdistusta tai masennusta. Lexapro käytetään hallitsemaan ahdistusta keskimäärin nuorilla ja aikuisilla, jotka ovat vähintään 12-vuotiaita tai vanhempia. Lexapro käytetään myös muita toimintoja. Tätä lääkettä ei pidä ottaa MAO tai monoamiinioksidaasin, kuten: Marplan, Nardil, Emsam, Azilect, ja Parnate. Potilaan tulisi odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kun Lexapro. Sen jälkeen, kun lopettamisesta tämän lääkkeen, potilaan on odotettava kaksi viikkoa ennen alkamassa MAO-estäjän. Potilaan on heti yhteyttä lääkäriin, jos hänellä on mitään pahenemista tai uusia ilmentymiä kuten: käyttäytymisen tai mielialan muutokset, paniikkikohtaukset, ahdistuneisuus, unettomuus, impulsiivisuus, levottomuus, vihamielisyys, levottomuus, fyysisesti tai henkisesti hyperaktiivinen, ja itsemurha-ajatus. Selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä masennuslääkkeet voivat aiheuttaa vakavia tai hengenvaarallisia keuhkosairaudet vastasyntyneillä, joiden äidit ovat ottaen tätä lääkettä raskauden aikana. Siitä huolimatta potilas voi olla uusiutumisen hänen oireensa jos hän pysähtyy ottaa ne.

Yhteenveto:

1. Xanax kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan bentsodiatsepiinit. Lexapro, toisaalta, on eräänlainen masennuslääke luokitus huumeiden kutsutaan SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät.
2. Xanax vaikuttaa kemikaalien aivot kudoksissa, jotka voivat tulla häiriintynyt ja aiheuttaa ahdistusta tasoilla venähtää. 3. Lexapro vaikuttaa tiettyjen kemikaalien aivot kudoksissa, jotka voivat tulla häiriintynyt ja olla alkuperä ahdistusta tai masennusta.
4. käyttävät Xanax, sinun ei pitäisi käyttää tätä lääkettä, jos 'uudelleen herkkä sille tai muita lääkkeitä, jotka kuuluvat samaan ryhmään huumeiden, kuten: Tranxene, Valium, Ativania, Serax, ja Librium.
5. Xanax voidaan yhtä hyvin käyttää muihin toimintoihin. Käytettäessä Xanax, sinun ei pitäisi käyttää tätä lääkettä, jos 'uudelleen herkkä sille tai muita lääkkeitä, jotka kuuluvat samaan ryhmään huumeiden, kuten Tranxene, Valium, Ativania, Serax, ja Librium. 6. Lexapro ei tule ottaa MAOI tai monoamiinioksidaasi-inhibiittorit, kuten: Marplan, Nardil, Emsam, Azilect, ja Parnate.