Ero defibrillaattori ja PacemakerDefibrillaattorin vs Pacemaker

Sydän on tärkeää ihmisen 'elämää. Tekemät muutokset sen toimintaan saattaa olla merkki lähestyvästä ongelmia, jotka voivat syntyä myös monimutkaisempiin sairauksia. Näin ollen on tärkeää pitää sydämen terveenä.
Mutta mitä jos 'monimutkaisempi sairauksia' saapuu? Sekä defibrillaattori ja sydämentahdistimen voi puuttua näihin. Mutta mikä on ero näiden kahden?

Defibrillaattori on laite, joka esittelee sähkövirran tai sokki sydämen korjata tapauksia kammiovärinää (quivering sydämen mikä rajoittaa sydänlihaksen välillä pumppaus verta kehoon), sydämen rytmihäiriöt (epänormaali sähköistä aktiivisuutta), ja kammiotakykardia (nopea sydämen rytmi). Se toimii sydämen 'luonnollinen sydämentahdistimesta, sinussolmuke. Ilman tukea defibrillaatiotietojen tai prosessi käyttää defibrillaattori, nämä poikkeavuudet kohdanneet voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita tai jopa kuolemaan.

On olemassa useita erilaisia ​​kammiovärinän, kuten:

Manuaalinen ulkoinen defibrillaattori, jota käytetään yhdessä EKG diagnosoida sydänsairauksia.
Manuaalinen sisäinen defibrillaattori, joka on samanlainen kuin ulkokäännös vielä käyttää sisäisiä melat suoran valvonnan vaikutus.

Puoliautomaattinen defibrillaattori, joka on kannettava tyyppi, jota voidaan käyttää kuka tahansa ilman intensiivistä harjoittelua.
Puoliautomaattinen defibrillaattori, jota käytetään enemmän kehittyneet teknikot. Se toimii vaihtoehtona sydämentahdistin.Implantoitu-defibrillaattori (ICD), joka voidaan istuttaa sydämentahdistin.
Puettava Sydämen defibrillaattorin, joka on liivi, joka on samanlainen kuin ICD.
Samalla sydämentahdistin on pieni laite, joka on saatettu sydämen hoitoon epänormaalin sähköisen toiminnan, kuten rytmihäiriöitä ja muut sydämen rytmihäiriöitä. Kärsivien henkilöiden pyörtyminen, väsymys, ja hengenahdistus voi ilmoittaa lähestyvästä rytmihäiriöitä ja muut sydänsairauksista. Tahdistimet puuttua ja korjata näitä poikkeavuuksia.

Sydämentahdistin järjestelmä koostuu akun, atk generaattori, ja johdot antureita kutsutaan elektrodeja toisessa päässä. Akku valtuudet generaattori, ja molemmat on ympäröity ohuella metallinen laatikko. Johdot kiinnitä generaattoria sydämeen.

On olemassa kaksi päätyyppiä sydämentahdistin, nimittäin:
Standard Pacemaker joka lähettää sähköisen impulssin kautta erityinen johdot, jotka on liitetty sydämeen.
Sydämentahdistin Yhdistelmä, tai implantoitu-defibrillaattori, kuten aiemmin edellä. Tämä on yleisesti käytetty tappava tyyppisiä sydämen rytmi.

Yhteenveto:

1. defibrillaattori on laite, joka esittelee sähkövirran tai sokki sydämen korjata tapauksia kammiovärinä, sydämen rytmihäiriöt, ja kammiotakykardia kun tahdistin on pieni laite, joka on saatettu sydämen hoitoon epänormaalin sähköisen toiminnan, kuten rytmihäiriöt ja muut sydämen rytmihäiriöitä.
2. Sekä defibrillaattorit ja tahdistimet toimivat korjaamaan sydämen rytmiä.