Ero Adipex ja AdderallAdipex vs Adderall

Ihmiset ovat huolissaan ottaen paras lääkitys niiden kunto. Niille, jotka ovat kokeneet käyttäytymiseen kysymyksiä, kuten ADHD (tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö), niiden lääkärit voivat määrätä ottaen huumeita Adderall tai Adipex. Joillekin, jotka suunnittelevat laihdutus, voi saattaa mitään vaikutusta aivan erityisesti, jos sitä on käytetty jo pitkään. Mutta luonnollisesti tämä ei ole aina kyseessä.

Päällimmäisenä, Adderall on eräänlainen stimulantti, joka vaikuttaa yksi 's CNS (keskushermosto). Päätavoitteena tällainen on valvonta hyperaktiivinen impulsseja. Näin ollen käytetään ensisijaisesti valvonnassa ADHD.

Adderall koostuu monista huumeiden komponenttien nimittäin: dekstroamfetamiinin sulfte, dekstroamfetamiinin sakkaridi, raseemiset amphetamne sulfaatti ja raseemisen amfetamiinin sapartate monohydraatti '' kaikki suunnilleen saman verran (25%). Vaikutus tämän lääkkeen on suunnattu tuotanto on enemmän noradrenaliinin ja dopamiinin.

Tämä lääke on myös saatavana kahdessa muodossa XR (laajennettu release) ja IR (välitön vapautuminen). Adderall on FDA hyväksytty lääke ADHD. Mutta se on myös joitakin off label käyttötapoja, joita ei ole vielä hyväksytty, että huumausaineiden aluksella. Yksi kiistellyimmistä käyttötavoista on sen käyttö hallintaan lihavuutta. Kyllä, monet kuluttajat käyttävät Adderall tähän tarkoitukseen eikä erityisiä käyttäytymisterapian kuten ADHD.Toisaalta Adipex, tunnetaan nimellä Adipex-P, on välitöntä vapauttamista varten lääkkeen Phentermine. Se on luokiteltu lääke, joka estää ruokahalua. Siten tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi ylipainoisille potilaille ja niille, jotka haluavat vähentää painoa

Adipex tavoitteet hypotalamus vapauttaa välittäjäaine noradrenaliinin. Tämä laukaisee lennon tai taistella vastaus, joka vastaa laskussa nälkää. Se on myös suora toiminta ulkopuolella aivojen aloittamalla vapautuminen adrenaliinia kohdistaminen rasvasolujen, jota käytetään eroon pois ylimääräistä rasvaa energiantuotantoon. Kaiken sen terapeuttinen vaikutus on vähentämiseksi nälän.
Kuten kaikki muut lääkkeet, Adipex tuottaa erilaisia ​​sivuvaikutuksia. Kuitenkin nämä ovat hyvin siedettävä useimmissa tilanteissa. Joitakin yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat seuraavat: verenpaineen nousu, sydämentykytys, unettomuus, ärtyisyys, suun kuivuminen, näön hämärtymistä, ripulia, hermostuneisuutta ja päänsärkyä mm.
Adipex on vain yksi monista kauppanimillä geneerisen fentermiinin. Muita merkittäviä tuotemerkkejä ovat Ionamin, Obermine ja Zantryl. On suositeltavaa, lyhytaikaiseen käyttöön (yleensä enintään 3 kuukautta). Tällaisten yleensä kytketty tiukkaa käyttää kuuri ja ruokavalio suunnitelma.

1. Adipex on FDA hyväksytty lääke nälkään vähentämisen samalla Adderall ei kliinisesti hyväksytty tällaisia ​​käyttötarkoituksia.