Ero Abdominoplasty ja RasvaimuAbdominoplasty Vs Rasvaimu

Koska ihmiset 's kyltymätön haluavat näyttää kauniimpi, kauneusleikkaus tuli paikoilleen. Kahden viime vuosikymmenen aikana, kaksi hyvin tehokkaita menetelmiä ovat nähneet sen suosio aalto mutta molemmat ovat edelleen hieman väärin. Nämä leikkauksia ovat abdominoplasty ja rasvaimu.

Rasvaimun on hyvin erilainen kuin masu karkki (enemmän puhekielen termi abdominoplasty), koska se tapahtuu poistaa ylimääräinen rasva talletukset. Varsinaisessa rasvaimun menettely, tietyt viillot tehdään potilaan 'kehon, jotka toimivat rajanylityspaikat varten kanyylien. Nämä laitteet toimivat tyhjiöitä, jotka kirjaimellisesti imee rasvaa vatsan. Useammin kuin ei, tämä kauneusleikkaus menettely on mukana paikallispuudutteiden.

Abdominoplasty korjaa vaurioitunut lihas, joka tekee vatsan pullistuma. Menettely alkaa pois kirurgi tekee valtavan vaakasuora viipale, joka avautuu vatsan alueella. Tämä tekee riskillisempään menettely, koska potilas on suuri arpi menettelyä noudattaen. Kaikki kudokset ja vatsan lihaksia, jotka ovat joko repeytynyt tai heikkoja sitten korjataan. Tämä korjaus sisältyy myös varsinaisen poistamisen ylimääräistä ihoa. Koska ylimääräinen invasiivisen luonteen menettelyn, maha tucks ovat yleensä tehneet alle yleisen anestesian.

Vaikka molemmat menettelyt voidaan suorittaa koskevasta OPD (out potilas) perusteella, lääkärit vielä suositella vatsan potilaiden jäädä ainakin päivä rajoittuu sairaalassa.

Koska on vähemmän leikkauksia tehdään rasvaimu, se vie vähemmän aikaa viillon parantua. Useimmat potilaat, jotka Lopeta toimenpide voi palata normaaliin toimintaan viikon kuluessa. Sillä abdominoplasty, se vie enemmän aikaa '' melkein täysi kuukausi ennen täyttä hyödyntämistä täyttyy. Koska suuri leikkaus, potilaat, jotka päättynyt masu karkki neuvotaan myös ottaa vähintään yksi täysi viikon vuodelepo. Kustannusten kannalta, on selvää, että rasvaimu on paljon halvempaa kuin muut.Vaikka sekä rasvaimu ja abdominoplasty kahdenlaisia ​​plastiikkakirurgia parannuksia tehty muokkaavat yhden 's vatsa, jotta se näyttää paljon ohuempi ja tasaisempi, molemmat ovat edelleen hyvin erilaisia ​​seuraavia seikkoja:

1. Rasvaimu on halvempi kauneusleikkaus kuin abdominoplasty.

2. Rasvaimu vaatii usein puudutteiden kun abdominoplasty edellyttää yleisanestesiaa.

3. Rasvaimu on yksinkertaisempi menettely, joka parantaa paljon nopeammin kuin abdominoplasty.