Ero takavarikkoa ja EpilepsiaTakavarikko vs Epilepsia

Ihmiset eivät joskus sairaus, että he eivät tiedä syy. Jotkut kehittää johtuu ympäristötekijöistä taas jotkut kehittyä syntymän. Kaksi sairauksia, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä keskustelemaan ovat kouristukset ja epilepsia. Erot on tässä artikkelissa.

Takavarikot ja epilepsia ovat neurologiset häiriöt. Eli se liittyy hermosto, joka koostuu aivojen, selkäytimen, ja hermoja. Erottamaan ne, ihmisten täytyy ymmärtää, että epilepsia on sairaus, kun takavarikon vain oire siitä.

Epilepsia on neurologinen häiriö ominaista kouristuksia. Yli 50 miljoonaa ihmistä on diagnosoitu epilepsia ympäri maailmaa, ja se on yleistä nuorilla lapsilla ja aikuisilla vuotiaita 65 ja yli. Kohtausten, toisaalta, ovat tila, jossa on liikaa aivotoiminnan aiheuttaa sekoittumista signaalien neuronien. Nämä signaalit ovat vääriä signaaleja aiheuttaen nykiminen ja lihasjäykkyys potilailla. Epilepsia on krooninen sairaus, kun kohtaus voi tapahtua vain joskus tai jopa vain kerran riippuen tapauksesta, joka oli mukana. Koska epilepsia on krooninen, potilaan on oltava sen kanssa pitkäksi aikaa.

Epilepsia ei voida parantaa, mutta sitä voidaan ohjata. Kuitenkin ilmenemismuotoja epilepsia voi tapahtua milloin tahansa. Jotkut merkit ja oireet epilepsian erilaisia ​​kohtauksia, vaahtoamista suun, ja paljon muuta. Syy epilepsia voi johtua vahinkoa aivoihin kuten trauma ja riittämätön happea, infektiot aivoihin, kasvaimia, aivohalvauksia, ja paljon muuta. Sitä voidaan vahvistaa lääkärin kautta magneettikuvaus tai CT.Kohtausten, toisaalta, ovat oireita, jotka on kolmenlaisia, jotka voivat esiintyä yhdessä, että ottaa epilepsia. Ensimmäinen on grand mal takavarikointia tai yleistynyt takavarikointi. Tämäntyyppinen takavarikko tapahtuu koko kehoon. Toinen tyyppi on osittainen tai petit mal takavarikointi. Tämäntyyppinen takavarikko tapahtuu vain osa kehon riippuen osa aivoja loukkaantua. Esimerkkinä voidaan nykiminen käsin. Viimeinen on poissaolokohtaus. Osoitus tästä voi olla tajunnan menetys, tyhjä tuijotus tai vilkkuu. Tämä voi kestää vain muutaman sekunnin. Kohtaukset voidaan ohjata tiettyjä lääkkeitä.

Ihmiset, joilla on epilepsia ja kohtauksia voi elää normaalia elämää. Ne kuitenkin tulisi noudattaa lääkitys estää kohtauksia toistuminen koska lääkkeet voivat tukahduttaa yliaktiivisuus aivojen ja sen neuronien.

Yhteenveto:

1. Epilepsia on sairaus, mutta takavarikon on vain oire.
2. Epilepsia on krooninen tai voi esiintyä pitkään kun kohtaus voi tapahtua vain kerran tai vain muutaman kerran.