Ero Paikalliset ja yleisanestesiaaPaikallinen vs yleisanestesiaa

Vuonna työskentelevien lääketieteen alalla, kuten sairaanhoitajat ja lääkärit, ihmiset ovat tottuneet lääketieteellisiin sairauksiin ja interventioita. Lääketieteen ihmiset tietävät myös miten erottaa ja arvioida yksittäisiä ihmisiä, jotka joutuvat sairauden ja sairaus. Tämä on tärkeää, että ne diagnosoida ja kunnolla puuttua, kun joku on sairas.

Kehon toiminnot, lääkärit käyttävät anestesia lievittää potilaan äärimmäisestä ja sietämätöntä kipua. On olemassa paljon erilaisia ​​anestesian, mutta yleisin on paikallinen ja yleisanestesiaa. Tarkastellaan eroja.

Yleisanestesiaa on eräänlainen anestesian, jota käytetään suurten kehon järjestelmä leikkauksia, joita tarvitaan painamaan koko kehon. On haittaa käyttää yleisanestesiassa niin pätevä nukutuslääkäri on oltava läsnä menettelyn aikana. On riskejä siitä, että tärkeimpien elinten myös tukahdutetaan ja masentunut menettelyn aikana, kuten keuhkoihin ja kalvo. Siten huolellinen seuranta on toteutettava menettelyn aikana. Esimerkkejä leikkauksia, jotka tarvitsevat yleisanestesian suuria leikkauksia kuten sydämensiirto, aivot leikkaus, korjaus lonkkamurtumien, ja paljon muuta. Sivuvaikutukset yleisanestesian ovat myös suuria riskejä niin hoitajat ja lääkärit huolellisesti seurata potilaan leikkauksen jälkeen.

Puudutus, toisaalta, on eräänlainen anestesian, jota käytetään tukahduttamaan osa vain runko. Kun käytetään muita aisteja ei voida vaikuttaa, kuten tietoisuus, kuulo, näkö, haju, ja paljon muuta. Sitä käytetään lähinnä pieniä leikkauksia kuten hammashoitoon kuten hampaan poiston. Sitä voidaan myös käyttää ympärileikkaus, dermatologisissa ja kasvojen parannuksia, ja monet muut menettelyt. Se on myös vähemmän riskialtista käyttää kuin yleisanestesiaa. Anestesiologi ei tarvita ajoittain induktion paikallispuudutuksen koska kirurgi voi seurata tätä itseään.

Anestesiologi tai lääkäri, joka on opiskellut lääketiedettä ja koulutettu puuduttamiseksi potilaille on

vastuussa lääkityksessä potilaille aikana tällaisia ​​menettelyjä. Ne ovat vastuussa

arvioitaessa potilaan ennen leikkausta, leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeen. Taitojaan,

toiminnot ja leikkauksia virtaa sujuvasti yhdessä kirurgi ja sairaanhoitajat.Yhteenveto:

1. Paikallinen anestesia vaimentaa kivun kehon osassa vain, kun yleisanestesiaa liittyy

tukahduttaa kipu koko kehon.

2. Paikallinen anestesia voidaan antaa lääkärin ilman apua anestesiologin taas

yleisanestesia anestesiologi on oltava läsnä.

3. yleisanestesiaa on suurempi riski kuolemanriskin verrattuna paikallispuudutuksessa.