Ero CVA ja TIACVA? vs TIA

On olemassa suuri joukko asioita, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti verenkiertoelimistön. Yksi pahimmista näistä? on ylensyöntiä. Jos noudattaa ruokavaliota, joka on täynnä transrasvat ja rasvaa, voit kokea sydän vaivoja tai verenpainetauti. Onneksi kuitenkin itoday on useita lääkäreitä, jotka voivat auttaa hoitoon kunnossa ennen kuin se pahenee.
?
Maailmassa sydän- sairaudet ovat toinen vain tupakoinnin ja syövän kun se tulee terveydenhuollon kustannukset, WHO: n mukaan. Liikunnan puute, yhdistettynä epäterveellinen ruokavalio, altistaa ihmisiä kehittämään sydän-, jotka voisivat mahdollisesti johtaa joko pahenemista komplikaatioihin tai jopa kuoleman ..
?
Kaksi mahdollisista tuloksista erittäin korkea kolesteroli ruokavalio ovat TIA ja CVAs. On olemassa erilaisia ​​tekijöitä kaksi ehtoa, mutta yksi yhteinen syy voisi olla elämäntapa.

CVA on lyhenne aivoverenkiertohäiriön tai aivohalvauksen. Se määritellään nopea menetys neurologisiin toimintoihin lähinnä tukkeuman suurten verisuonten aivoja, tai verenvuoto. Kuitenkin CVA katsotaan aivohalvauksen, hänen on oltava neurologinen verenkierto vaje yli 24 tuntia. Yksi syy varten CVA voisi olla entinen kyse verenpainetauti liittyvät ruokavalioon ja potilaan elämäntapa.

Yleisimpiä oireita aivohalvauksen tai CVA ovat kyvyttömyys liikkua kehon osaan tai raajojen, näön hämärtymistä ja puhevaikeudet. Se on myös yleisesti havaittu, että potilaat kärsivät CVA on vaikea muotoilla puhetta sekä käsitellä keskusteluja. Tämä ehto voi olla tappava, erityisesti jos verenkiertoa vaje muuttuu vaikeaksi ja jatkuu useita tunteja.

Tärkein perusperiaate hoitoon CVAs on käsitellä syy aivohalvaus. Jos potilaalla on trombi, joka aiheutti purennan, potilaalle voidaan antaa aspiriinia ja antikoagulanttien tai hätätilanteissa, liuotushoitoa. Jälkeen CVA, potilas on annettava oikea fysioterapiaa takaisin saamiseksi valvonnan osassa, joka vaikutti.TIA, toisaalta, on samanlainen kuin aivohalvaus pääasiassa, koska se voi myös aiheuttaa tukkeuman, joka on ruokavalio liittyviä. Tärkein ero CVA ja TIA on kuitenkin kesto. TIA kestää vain 24 tuntia. Jos se ylittää 24 tuntia, ehto pidetään CVA. Lääkkeitä varten TIA ovat pohjimmiltaan samat kuin CVA. Siihen liittyy myös aspiriinia ja antikoagulanttien kuten varfariinin ja hepariinin.

Oireita TIA riippuu siitä, mitä alueelle aivoissa vaikuttaa. Usein toistumisen TIA voi aiheuttaa huolestuttava määrä neuronien kuolla, ja tämän vuoksi lääkärit ardvise? niiden potilaiden muuttaa elämäntapaansa kuin ensimmäinen puolustuslinja.

?

TIA ja CVAs molemmat vaikuttavat neurologiset funktio potilaan.

TIA vain jatkuu 24 tuntia, kunnes sen oireet vähenevät. Kuitenkin CVA kestää? yli 24 tuntia.

Ruokavalion ja elintapojen voi aiheuttaa sekä TIA ja CVAs.

CVA on enemmän tuhoisia vaikutuksia ja saattaa jopa aiheuttaa kuoleman kun TIA voi olla lievempi.