Ero lääkäri ja lääkäriLääkäri vs tohtori.

'Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.'

Tämä on yksi niistä lausuntoja yleisesti kuullut terveyttä aficionados. Muistutuksen näkyy lähes kaikissa mainoksissa lääkkeistä ja vitamiineista. Sitten taas, kun potilaat kokevat uusiutumisen oireita, ne soittaa numeroon niiden lääkärit vahvistaa nimityksen kuulemista.

Eli kumpi on oikeampi vierailla: lääkärin tai lääkäri?
Ehkä se on enemmän oikea kysyä, onko todellakin ero lääkärin ja lääkäri.
Erilaisia ​​lääketieteen kirjoja ja muita viittauksia merkitse, että lääkärit ovat vastuussa suorittaa hoitotoimenpiteitä jälkeen perusteellisen diagnoosin, jonka olisi perustuttava Haastatteluista potilaiden ja fyysinen tarkastus. Ne voivat myös antaa herkkupaloja tietoa siitä, miten heidän potilaat voivat ylläpitää hyvinvointi ja ehkäistä sairauksia.

Lääkärit myös valta määrittää kiireellisyyden seurannan tarkastukset ja tapaamisia ja määrätä lääkkeitä ja hoitoja samoin. Yksinkertaisesti sanottuna, se on lääkäri että potilaat kuulee aina, kun he tuntevat jotain on vialla noin kehoaan. Lääkärit suunnitella hoitoa sairauden perusteella havaitut oireet ja diagnoosi. Ne voivat myös viitata potilaiden erikoislääkäreille.

Päätellen luettelosta lääkärin 'tehtävät ja vastuut, se on vain oikea olettaa, että lääkärit ja lääkärit ovat samat. Totta kyllä, kahta termiä voidaan käyttää vaihdellen monissa tapauksissa. Huomaa kuitenkin, että kaikki lääkärit ovat lääkäreitä mutta eivät kaikki lääkärit ovat lääkärit.
Tullakseen lääkäri, opiskelijat Medical School tarvitsevat 3. 8 GPA että saisi heidät sijoittuminen 4 vuotta kandidaatin 'tutkinto college joka voidaan pitää niiden ennalta med. Ottaen MCATS ja keräämään hyvä ohimennen korko olisi anna opiskelijat päästä neljä vuotta lääketieteellisen koulun oikea. Kun nämä neljä vuotta, ne tulisi systemaattisesti lääkäriä tai lääkärin.Jatkavat opintojaan varten kahden ja viiden vuoden erikoistuminen tai kotipaikasta, voi kuitenkin saada heidät erityisiä lääketieteessä silti lääkäri mutta ei enää yhtä lääkäriin. Ne voivat halutessaan erikoistua leikkausta, syöpätautien tai ihotaudit. Ne on merkitty lääkäreitä, mutta ei lääkäri. Että 's, jos ero on laadittu: Lääkärit ovat suorittaneet 8 vuotta lääketieteellisen koulun, mutta lääkärien erikoistuminen ottaneet 11-13vuosi opiskelun.
Lyhyesti sanottuna, lääkärit voivat olla lääkäri, ihotautilääkäri, onkologi, hammaslääkäri, ortopediset, lastenlääkäri, jne. Lääkärit sitten tullut alaluokitus lääkäreitä.

Heidän työn vaatimukset voivat vaihdella. Lääkärit tarvitsevat lääkärin tutkinto lääketieteelliset koulut hyväksymiä ja tunnustettu valtio. Ne voivat myös esittää nykyisen DEA ja DPS todistukset Rekisteröinti ohella todiste siitä, että he ovat suorittaneet vähintään kahden vuoden 'harjoittelun. Myös lääkärit ovat samat vaatimukset. Kuitenkin ylimääräinen harjoittelun kokemus on tarpeen, kun he haluavat työskennellä niiden erikoistumista . Muita tentit ja sertifikaatit toimivat myös edellytyksenä tilasta riippuen he asuvat.

Lopuksi, lääkärit ja lääkärit voivat eroavat menetelmiä kuivatuksen potilaille. Lääkärit käyttävät huumeita ja lääkkeitä, jotta niiden potilaat kokevat hyvin. Lääkärit, toisaalta, voi suorittaa leikkauksen ja kattavampi lääketieteellisiä toimenpiteitä. Tämän, kuka tahansa voi saada eroa, että termi 'lääkäri' voi ottaa ne, jotka ovat suorittaneet tohtorin ohjelmia lääketieteellisissä kouluissa riippumatta heidän erikoisaloja. 'Lääkäri,' sen sijaan, koskee vain niitä, jotka ovat suorittaneet tohtorin käytännön lääketieteessä.

Yhteenveto:

1. 'Lääkärit' ja 'lääkärit' voidaan käyttää vaihtovuoroisesti, koska lääkäri on lääkäri. Ei kaikki lääkärit ovat kuitenkin lääkärit.
2. Lääkärit on päättynyt astetta edeltävää med ja lääketieteellisen koulun oikea. Lääkärit ovat suorittaneet kaksi viisi vuotta residenssi Valmistuttuaan Medical School oikea.
3. Lääkärit on enemmän vaatimuksia kuin lääkärit kannalta harjoittelupaikkoja ja todistukset.