Ero Ultram ja TramadolUltram vs Tramadol

Ihmiset ovat vaihtelevia kipukynnysten. Jotkut voivat sietää kipua ääriolosuhteissa taas jotkut eivät voi edes sietää jopa pieni määrä kuin puremasta muurahainen. Henkilöt, joilla on syöpä ovat yleensä kipua. Ne terminaalin vaiheissa yleensä pahin kipu kaikkien. Havaittavissa tällaisia ​​potilaita tulee varmasti sulaa yksi 'sydän. Niinpä lääkärit pitävät kipua profiilit niiden potilaiden, jotta ne voivat arvioida, milloin lisätä annostusta niiden huumeita.

Farmakologiset yritystä aina taistelemaan paras särkylääkkeet. Hän kehittää lääkkeitä perustuu yksilöllisiin tarpeisiin potilaiden ja niiden kipua. He myös varmistaa, että niiden lääkkeet eivät ole ainoastaan ​​tehokkaita mutta tehokas vähemmän sivuvaikutuksia.

Kaksi kipulääkkeet markkinoilla ovat ultram ja Tramadol. Olkaamme puuttua eroja. Tramadoli on luokiteltu opioidi kipulääkettä, mutta se on synteettinen. Ultram, toisaalta, on välittömästi vapauttava tabletti. Tramadoli on tarkoitettu kohtalaisen tai vaikean kivun kun Ultram on tarkoitettu kivun hoitoon.

Tramadoli on oikeastaan ​​geneeristen lääkkeiden kun Ultram on tuotenimi tätä lääkettä. Ei ole eroja, mutta, kuten sanotaan, merkkituotteiden huumeet ovat tehokkaampia ja toimia nopeammin kuin geneerisiä lääkkeitä. Geneeristen lääkkeiden, yritykset eivät kuluta paljon rahaa kehittää lääke. Kaupankäynnissä huumeet, yritykset maksavat heille sekä polttomerkki ja markkinointi lääkkeen. Siten ultram maksaa enemmän kuin Tramadol.Ultram tuotetaan Ortho-McNeil kun Tramadoli tuotetaan eri yritysten. Ei ole olemassa monia eroja näiden kahden lääkkeitä. Se on jo harkinnassa potilaan josta valita, valitsemalla lääkeainemerkkeihin tai geneerisen lääkkeen. Niin paljon kuin mahdollista, kysy lääkärin, sairaanhoitajan tai apteekista auttaa sinua valitsemaan mikä lääke on parasta sinulle. Jos se 's keskivaikean ja vaikean kivun, niin Tramadoli on paras. Jos se' s kivun hallinta, Ultram on myös hyvä. Joten se 's up kuluttajan' valintaan, johon lääkettä ottaa ja mitä ostaa.

Yhteenveto:

1. Ultram on tuotemerkki, kun Tramadol on yleisnimitys Ultram.
2. Ultram on vähän kalliimpi kuin Tramadol.
3. Tramadoli ja Ultram ovat kipulääkkeitä.