Ero Amfetamiini ja dekstroamfetamiiniAmfetamiini vs dekstroamfetamiini

Dekstroamfetamiinin on kiertävä stereoisomeeri todellisen amfetamiinin molekyyli. ? Se toimii nautintoaine, joka toimii yhä valveillaolon ja vähentää väsymystä ja ajoittain ruokahalu. ? Se on oikeakätinen stereoisomeeri amfetamiinia, toisella puolella on nimeltään levoamfetamiini. ? Amfetamiinin on myös stimulantti, joka vaikuttaa lisäämällä sykkeen ja verenpaineen luoda aktiivisempaa ulostulo henkilön lääkitystä. ? Lääkityksen käytetään useimmiten hoitoon ylivilkkaushäiriön ja aivovamman onnettomuuksissa. ? Sitä vastoin dekstroamfe- on käytetty hoitoon ADHD yksin. ? Amfetamiinin lääkkeet luotiin 1887 romanialaisen kemisti, jonka nimi lazăr edeleanu Saksassa. ? Dekstroamfetamiinin löydettiin ja kehitetty käytettäväksi alla kemiallinen nimi 'fenyyli-' myös Edeleanu. ? 1970-luvulla löydettiin tavanomaisen käytön huumeiden johtaa oletukseen, että se voi olla varsin koukuttava lääkkeitä, jotka voivat käyttää väärin kanssa jatkuvaa ja säännöllistä käyttöä.

Kun se tulee vasta, amfetamiinin on huomattava lisätä sydämen tehoa ja verenpainetta. ? Siten tämä lääke on usein kielletty käyttöön ihmisille, jotka kärsivät sydänsairauksista ja verenpainetauti. ? On joitakin merkkejä siitä, että ihmiset, jotka ottavat lääkkeitä yhdessä MAO tai monoamiinioksidaasin voi johtaa hengenvaarallista tilannetta. ? Toinen vaikutus tai vasta-lääkkeiden on, että se voi johtaa liialliseen mydriaasi tai lisääntynyt laajentuma oppilaiden. ? Sitä vastoin dekstroamfe- on todettu olevan vasta kehittyneitä arterioskleroosin, oireellinen sydän- ja verisuonitaudit, yliherkkyyttä ja glaukooma. ? On myös huomattava, että henkilöt, jotka ovat ottaneet MAOI lääkkeiden kanssa dekstroamfetamiinin voi olla vaikutuksia hypertensiiviseen kriisiin.

Amfetamiinin tulee eri muodoissa, kuten jauheet, kiteytynyt muotoja, ja kallioperään. ? Se voi myös tulla pillerit ja joitakin ainetta lomakkeita, jotka voidaan sekoittaa veteen. ? Dekstroamfetamiinin, toisaalta, tulee muodot pillerit ja tabletit. ? Varianssit hakemuksen amfetamiinin ovat riippuvaisia ​​käytöstä se pannaan. ? Tämä johtuu siitä, että huumeet nähdään usein suorituskyvyn parantamiseen, jotka voivat lisätä toiminnan taso henkilön. ? Urheilijat käyttävät huumeita keinona säilyttää heidän fyysistä hyvinvointia ja tietoisuutta huipputason. ? Dekstroamfetamiinin, toisaalta, on hyvin hyväksytty ja suositellaan käytettäväksi Yhdysvaltain ilmavoimien niiden lentäjien keinona antaa heille valppautta ja tietoisuutta matkustaessaan pitkiä tehtäviä.Yhteenveto:
1. dekstroamfetamiinin on stereoisomeeri amfetamiinia oikealla puolella molekyylin kun amfetamiinin on todellinen huume sinänsä.
2. amfetamiinin käytetään hoidettaessa potilaita, jotka ovat kärsineet aivovamman ja ADHD kun dekstroamfetamiinin suositellaan ADHD potilaille vain.
3. Amfetamiinin tulee eri muodoissa pillereitä, jauhetta ja kiteytettiin aineita, kun taas dekstroamfetamiinin kestää vain muotoja pillerit ja tablettien suurimman osan ajasta.