Ero Käärmeet ja liskotSnakes vs Liskot

Käärmeet ja liskot kuuluvat samaan reptilian järjestyksessä mutta niillä on paljon eroja.

Ensimmäinen ero, joka voidaan nähdä, että liskot ovat jalat ja käärmeitä ei ole jalkoja. Vaikka liskoja eteenpäin neljään osaan, käärme liikkuu kumpuilevat sen kehon ja myös avulla sen ventral mittakaavoissa. Vatsanpuoleinen asteikot antaa käärmeet hyvän otteen pinnalla.

Liskot voi kuulla ääniä kautta ulkokorvan aukkoja. Toisaalta, käärmeet vain kuulla kallon läpi luuhun. Käärmeitä, joilla ei ole ulkoisia korvia, kuulevat vain tärinää maasta. Vaikka silmät lisko vinkki, käärmeet ovat 'unwinking' silmät. Liskot on kaksi liikkuvaa silmäluomet, ja läpinäkyvä asteikko on mitä kattaa silmä käärme. Vaikka liskoja voi sulkea silmä, käärmeet voi sulkea silmiään.

Toinen piirre lisko on, että se irtoaa hännän sekoitettuina tai aikoina vaarassa. Irtoaminen hännän sanotaan olevan paeta mekanismi. Hännän kasvaa jälleen. Snakes luovat nahkansa, ja useimmat käärmeet luovat nahkansa kerran vuodessa.Toisin kuin liskot, käärmeet ovat joustavampia leuat. Koska leuat ovat hyvin joustavia, käärmeet syövät saalista suurempi kuin omasta koosta.

Vaikka lisko on kaksi keuhkot, käärme on vain yksi keuhko, joka toimii. Oikea keuhko on työ keuhkojen. Joko ne eivät keuhkot vasemmalla puolella tai se voi olla pienennetty keuhkojen, joka ei enää toimi. Nämä vasemmalle keuhkot kutsutaan surkastunut keuhkoihin.

Yhteenveto:

1. Liskot ovat jalat ja käärmeitä ei ole jalkoja.
2. Vaikka liskoja eteenpäin neljään osaan, käärme liikkuu kumpuilevat sen kehon ja myös avulla sen ventral mittakaavoissa.
3. Liskot voi kuulla ääniä kautta ulkokorvan aukkoja. Toisaalta, käärmeet vain kuulla kallon läpi luuhun. Käärmeitä, joilla ei ole ulkoisia korvia, kuulevat vain tärinää maasta.
4. Vaikka liskoja voi sulkea silmänsä, käärmeet voi sulkea silmiään.
5. Liizards on kaksi siirrettävää silmäluomien, vaan läpinäkyvä mittakaava on mitä kattaa silmä käärme.
6. lisko irtoaa hännän sekoitettuina tai aikoina vaarassa, mutta käärmeet luovat nahkansa.
7. Vaikka lisko on kaksi keuhkot, käärme on vain yksi keuhko, joka toimii.