Ero Snake Bite ja Spider Bite LävistyksetSnake Bite vs Spider Bite Lävistykset

Käärme puree ja hämähäkki puree eivät ole pistohaavoja tekemät käärmeet ja hämähäkkejä, mutta ne ovat kaksi suosituinta suupalan tyyppinen lävistykset tehdään yksi 'huulilla. Ne on nimetty sellaisiksi, koska ne todella näyttävät eläinten puremat jälkeen varsinaisen lävistyksiä. Nämä kaksi lävistystä muotoja on tullut villitys nykyään ja monet alkavat olla erittäin suosittu ottaa ne ympäri. kuitenkin jotkut pyytävät, kumpi on parempi kannalta hyviä ja huonoja puolia.

No, vastike on oikeastaan ​​ole pelkästään kustannuksia, paranemisnopeudessa ja houkuttelevuus koska maksu saada nämä lävistykset voivat vaihdella paikasta toiseen. Paraneminen on myös suunnilleen sama kaksi (useita kuukausia asianmukaista hoitoa) ja mieltymys saada joko käärmeen purema tai hämähäkin purema riippuu oman päätöksensä. Jotkut pitävät käärme puree yli hämähäkki puree, mutta on myös huomattava määrä ihmisiä mieluummin toisinpäin.

Käärmeenpiston lävistyksiä on saanut nimensä, viitaten kuvion käärmeen purema. Sen jälkeen kun on purrut käärme, merkki vasemmalla näyttää olevan pari reikää, jotka on oikein sijoitettu. Vuonna käärmeen purema lävistyksiä, kyseessä on edelleen sama. On olemassa kaksi lävistykset eri puolilla alahuuli, toinen oikealle ja toinen vasemmalle. Tämä muistuttaa, kuinka pitkälle käärme 's hampaat ovat toisiinsa. Tässä yhteydessä monet väittävät, että käärmeen purema antaa kapinallinen ilme henkilölle.

Spider purema lävistyksiä on väärin joidenkin on sama kuin käärme puree koska kuvio on vielä pariksi lävistykset. Ensisijainen ero on sijainti näiden lävistykset. Vuonna hämähäkki purra, lävistykset sijaitsevat vain yhdellä puolella, jotka on sijoitettu paljon lähempänä verrattuna käärme puree. Se näyttää ikään hämähäkki todella puri teidän alahuuli koska hämähäkki 's hampaat eivät ole liian kaukana toisistaan, todennäköisesti johtuu sen pienen koon. Koska läheisyys lävistykset hämähäkki purra, on edullisempaa, käyttää pienempiä koruja välttää lisävarusteet harjaamalla toisiaan vastaan.Näiden kahden pariksi lävistykset voit itse laittaa mitä tahansa koruja tai lisävarusteen kuten Labrets ja vankeudessa helmi renkaat (tunnettiin pallo suljinrenkaiden). Se vain riippuu makuun. Siitä huolimatta he silti eroavat yhteenvetona alla heijastaa.

Yhteenveto:

1. On olemassa kaksi lävistykset vastakkaisilla puolilla alahuulen for käärme puree (toinen oikealla ja toinen vasemmalla).
2. On kaksi lävistykset samalla puolella alahuuli varten hämähäkin purema lävistykset (joko molemmat ovat oikeassa tai molemmat ovat vasemmalla).
3. käärmeenpiston on lävistykset, jotka ovat kauempana toisistaan ​​verrattuna hämähäkki puree.