Ero Frontline ja Frontline PlusFrontline vs. Frontline Plus

Frontline ja Frontline Plus kaksi lääkitys ja ennaltaehkäisevää tuotteita Merial. Nämä tuotteet on suunniteltu lemmikkieläimet, erityisesti koirien ja kissojen. Tavoitteena Molempien tuotteiden on poistaa kirppuja ja punkkeja päässä lemmikkieläimet.

Molempien Frontline tuotteet pyritään hallitsemaan aineen kirppu ja punkki väestöä lemmikin. Niitä levitetään paikallisesti (maallikon 'termein, iholla) takana lemmikkieläinten' s kaula. Tuotteet 'main ja aktiivista ainesosaa, fiproniili, imeytyy eläimen' s öljyn rauhasten ihon alle. Sen jälkeen aine menee karvatupet eläimen ja tavoitteet kirput ja punkit.

Fiproniili tappaa punkkeja alle 48 tuntia, kun taas se voidaan poistaa kirput 12 tunnin kuluessa. Molemmat tuotteet toimivat tehokkaasti 24 tunnin kuluttua. On myös suositeltavaa sovellettava kerran kuukaudessa varmistamalla kuukauden suojan kirppuja ja punkkeja. Frontline ja Frontline Plus voidaan antaa ilman eläinlääkärin 's reseptiä.

Frontline otettiin käyttöön vuonna 1997 lääkitystä hallita kirppu ja punkki väestöä lemmikin. Frontline tehoaa aikuisten kirppujen ja punkkien. Lisäksi se sopii soveltaa sisätiloissa lemmikkieläimiä. Verrattuna Frontline Plus, alkuperäinen Frontline tarjoaa vain osittain rasti ja kirppu suojaa.Toisaalta, Frontline Plus julkaistiin vuonna 2000 ja on lisäksi ainesosa, metopreenia. Metopreenia on eräänlainen hyönteisten kasvua säätelevää joka tappaa munat ja toukat kirppuja ja punkkeja. Tämän ainesosan yhdessä fiproniilin, Frontline Plus tappaa kaikki kirput ja punkkeja. Yhteenvetona, se keskeyttää kirppu 'elinkaaren ja estää kirppuja ja punkkeja pääsemästä kypsyyttä. Tämän vuoksi lisäty, Frontline Plus antaa enemmän täydellisiä kirppu ja punkki suojaa.

Tällainen Frontline tuote on edullisempaa käyttää ulkona lemmikkieläimille. On myös parempi käyttää kyseisen tuotteen, jos eläin on kirppu tai punkkitartunnat. Tuote voi poistaa kirppu ja punkki väestön tehokkaasti lyhyessä ajassa.

Yhteenveto:

1. Sekä Frontline ja Frontline Plus ovat tuotteita kontrolloida ja poistaa kirppu ja punkki väestön lemmikkejä. Menetelmän soveltamiseen molempien tuotteiden on sama, paikallisesti ihon läpi. Molemmat tuotteet ovat over-the-counter, eli ne voi ostaa ilman reseptiä eläinlääkäri.
2. Frontline ja Frontline Plus jakaa yksi valmistaja, Merial. He myös pyritään koirat ja kissat ja jakaa aktiivinen ainesosa nimeltään fipronilin. Molemmat tuotteet tarjoavat yksi kuukausi suojan ja tärkein ainesosa voi olla voimassa 24 tunnin kuluttua hakemuksen.
3. Molemmat tuotteet mainitaan kätevä käyttää, tehokas, ja pikatoimista. Muita suosituksia molemmat tuotteet ovat niiden pitkäaikaisia ​​vaikutuksia ja niiden vedenpitävä ominaisuuksia.
4. Frontline julkaistiin vuonna 1997, kun Frontline Plus debytoi vuonna 2000.
5. Frontline Plus on parannus Frontline. Se on lisäksi aktiivinen ainesosa nimeltään metopreenia. Metopreenia tappaa munat ja toukat kirppuja ja punkkeja. Jossa methonprene, Frontline Plus tappaa paitsi aikuisten myös nuorten kirppuja ja punkkeja.
6. Frontline on ihanteellinen sisä- lemmikkieläimille. Samaan aikaan, Frontline Plus on parempi ulkona lemmikkieläimille.
7. kustannusten kannalta, Frontline nähdään edullisempaa kustannuksia verrattuna Frontline Plus. Ylimääräinen ainesosa metopreenia ja sen toivottuja vaikutuksia lisää tuotteen kustannuksia.
8. Frontline tarjoaa vain osittain rasti ja punkki suojaus samalla Frontline Plus antaa kattavan ja poistaminen kokonaan.