Ero Basin ja ValleyBasin vs Valley

Altaan on masennus tai ontto maan päällä 'pintaa, jota ympäröi suurempi maa. Laakson on myös masennus tai ontto välillä mäkiä, vuoria ja ylänköä.

Altaan, jota kutsutaan myös vedenjakaja, on osa maa, joka on tyhjentää joen ja sen eri sivujokien. Puroja ja purot ovat ominaisuuksia altaan, joka auttaa tyhjenemään vesi putoaa pinnalla jokeen, joka sitten kuljettaa mereen.

Altaat ovat yleensä muodoltaan pyöreitä. Toisaalta, laaksot ovat yleensä V '' muotoinen. Todellinen muoto laakson riippuu virta, joka virtaa sen. Laakson muodostettiin jäätiköt on yleensä U-muotoinen. Sitten on roikkuu laaksossa, joka on kerroksessa kohonnut pääkanava johon se valuu.

Yleensä laaksot ovat suurempia kuin altaat, jotka ovat koko kapeampi. Laaksoja voidaan eriyttää menetelmä, jolla ne on muodostettu. Rift Valley syntyy, koska erottaminen maan 's kuoresta. Rift laaksot muodostuu suurimmalta koska maankuoren liikkeitä. Sitten on jäätikkö laaksossa. Jokilaaksojen tavallisesti muodostettu hyvin hidas tavalla.Laakson kutsutaan dale sen laajimmassa merkityksessä. Sitä kutsutaan myös vale. Alkuperäinen ihmisen asukkaat tiedettiin ovat menestyneet pitkin laaksoja. Niilin Ganges, Tigris, Eufrat, Amazon ja Mississippi laaksot ovat paikkoja, joissa ihminen asettui ensimmäistä kertaa.

Laaksot on monia ominaisuuksia, kuten edellä on todettu. Laaksot vaihtelevat yksi-kymmenenkm leveä.
Useimmat laaksot ovat vaaka- kerrosta. Mitä altaat, joitakin ominaisuuksia ovat sivujokien valuma, yhtymäkohdassa ja suun jokien.

Yhteenveto

Basin on masennus tai ontto maan päällä 'pintaa, jota ympäröi? Suurempi maa.

Laakson on myös masennus tai ontto välillä mäkiä, vuoria ja ylänköä.

Puroja ja purot ovat ominaisuuksia altaan, joka auttaa tyhjenemään vesi osuu maahan jokeen, joka sitten kuljettaa mereen.

Altaat ovat yleensä muodoltaan pyöreitä. Toisaalta, laaksot ovat yleensä V '' muotoinen. Mutta todellinen muoto laakson riippuu virta, joka virtaa sen.