Ero Gopher ja GroundhogGopher vs Groundhog

Jyrsijät ovat nisäkkäitä, jotka on ominaista niiden kahden erittäin terävät etuhampaat, joita ne käyttävät pureskella ruokaa ja purevat saalistajat. Ne syövät melkein mitä erityisesti siemeniä ja kasveja; he jopa pureskella puuta, joka on ruokaa heille.

On olemassa useita erilaisia ​​jyrsijöitä, ja ne ovat eri kokoisia, jalostus syklit, ja ruokavalio. Ne voidaan löytää eri puolilla maailmaa. Yleisimpiä ovat: rotat, porcupines, majavia, marsut, oravat, gophers, ja Groundhogs.
Gopher on jyrsijä, joka on yleinen Pohjois-Amerikassa erityisesti Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Keski-Amerikassa. On yli sata tyyppisiä gophers, ja ne sisältävät taskussa gopher joka tunnetaan myös nimellä 'tosi' gopher.

Ne ovat pieniä, joiden pituus on 15 tuumaa ja painaa vain 230 grammaa. He elävät kahdesta kolmeen vuotta. Ne ovat kaivurit ja elävät tunneleissa jossa ne muuttuvat suurta joukkoa tunneleita. Tämän vuoksi niitä pidetään tuholaisia, koska ne voivat saada ihmisen tie 's päivittäisen elämän erityisesti viljelijöille.

Ne ovat ruskeita ja niiden hännät muistuttavat, että rottien. Kynnet ovat pitkät ja terävät, ja niillä on kellertävä hampaita, jotka osoittavat jopa suunsa kiinni. He eivät lepotilaan talvella toisin kuin serkkujensa Groundhogs.Groundhog on jyrsijä, joka kuuluu perheeseen oravia. Se on myös yleisesti tunnettu metsämurmelista. Groundhogs ovat kotoisin Yhdysvalloille ja Pohjois-Amerikassa. Ne ovat suurempia ja voi kasvaa jopa 20 tuumaa, ja ne ovat myös raskaampia kuin gophers. Ne lepotilaan talvella; joutumassa luolista ja curling ja saada tilaan unta, josta ne ovat hyvin vaikea herättää. Vaikka ne ovat kasvissyöjiä, niiden ruokavalio koostuu myös hyönteisiä ja lintu 's munat.

Ne mate useita kertoja kauden ja voi tuottaa peräti yhdeksän pentuetta. Vaikka ne muistuttavat gophers näköisiä, niiden hampaat eivät näytä kun heidän suunsa on suljettu, ja ne eroavat valkoiset hampaat ja tuuhea pyrstöt. He myös elävät pidempään kuin gophers, elossa jopa kuusi vuotta.

Yhteenveto:

1. gopher on eräänlainen jyrsijä, joka on kotoisin Pohjois-ja Keski-Amerikassa, kun taas Groundhog, joka tunnetaan myös metsämurmelista, on kotoisin Yhdysvalloista.
2. Gophers ole hampaita, jotka osoittavat, vaikka heidän suunsa on kiinni, kun hampaat groundhogs vain, kun heidän suunsa on auki.
3. hampaat gophers ovat väriltään kellertäviä, kun hampaat groundhogs ovat valkoisia.
4. Groundhogs ovat suurempia ja raskaampia kun gophers ovat pienempiä ja kevyempiä.
5. Vaikka ne näyttävät samanlaisilta, joilla turkiseläinten kanssa samaa väriä, gofferit on hännät, jotka näyttävät enemmän kuin että rotat taas groundhogs on furry pyrstöt.
6. Groundhogs lepotilaan talvella vaikka gophers eivät.