Ero Doe ja BuckWhite Tail Doe

Doe vs Buck

Buck on mies hirvi, ja doe on nainen hirvi. Se on peräisin sarvet, jotka voidaan erottaa pukki ja Doe ensi silmäyksellä. Bucks on sarvet taas ei ole sarvet.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan jäljittää välillä Doe ja Buck on jälkensä. DOE on enemmän terävä kappale verrattuna laaja kirjaa buck. Lisäksi buck on mahtailu kävelyä että Doe ei ole. On myös nähty, että pukki on taipumus vetää jaloillaan maata pitkin taas naarasjänis poimii sen jalat kun liikkuu niin se jättää jälkeensä enemmän tilata radalla.

Laskemassa sängyt myös, Bucks ja lla on eroja. Jos se on yksinäinen sänky, niin se voisi olla buck 'sänkyyn. Ja jos on olemassa suuri määrä vuodetta, niin se voisi olla Doe' s.

Kun menee ulos etsimään ruokaa, buck yleensä kävelee edessä ja jopa edustaa hetki kartoittaa alueelle ennen laiduntamista. DOE hirvi ja nuoret taalaa vain kävellä takana.Buck hirvi on lyhyempi kuono ja myös lyhyempi kaula kuin naarasjänis peura. Aikuinen naarasjänis hirvi on pyöristetty pää-korvien välistä, nuoret taalaa on enemmän laakean pää korvien välistä.

Toinen tapa erottaa toisistaan ​​kaksi on, että taalaa virtsata kävellessä taas naarasjänis hirvi vain kyykky vain. Eli jos on pitkä polku virtsan päällä, voidaan olettaa, että pukki hirvi on ohittanut paikan.

Yhteenveto:

1. buck on mies hirvi, ja doe on naispuolinen hirvi. Bucks on sarvet taas ei ole sarvet.
2. Doe on enemmän terävä kappale verrattuna laaja kirjaa buck.
3. Buck on taipumus vetää jaloillaan maata pitkin taas naarasjänis poimii sen jalat kun liikkuu niin se jättää jälkeensä enemmän tilata radalla.
4. Jos se on yksinäinen sänky, niin se voisi olla buck 'sänkyyn. Ja jos on olemassa suuri määrä vuodetta, niin se voisi olla Doe' s.
5. Toinen tapa erottaa toisistaan ​​kaksi on, että taalaa virtsata kävellessä taas naarasjänis hirvi vain kyykky vain.