Ero Mosquito ja Fleabites Mosquito vs Fleabites

Ei voi olla todellinen sekaannus hyttysen pistosta ja fleabite. Suurimman osan ajasta, ihmiset sekoittaa hyttysen pistosta ja fleabite. Olkaamme keskustella joistakin eroista puremista hyttysiä ja kirput.

Fleabites yleensä nähdään jaloissa kuin kirput yleensä nähty kentällä. Hyttysten pistot voidaan nähdä lähinnä Kattamattoman ruumiinosat taas fleabites nähdään pääasiassa alle housut tai sukat. Verrattaessa puree, The fleabites ovat suurempia kuin piston hyttysen. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että kutina kestää kauemmin on fleabite kuin hyttysen puremasta. Se voidaan myös nähdä, että piston kirppu tulee sarjassa. Joten jos olet riviä puree, niin se on varmasti fleabites.
Nyt voimme nähdä, mitä kirppu on. Se on verta imevä hyönteinen, joka yleensä ruokkii eläimiä. Ne voivat myös purra ihmisiin ja tiedetään hypätä noin 16 tuumaa. Hyttyset ovat myös verta imevät hyönteiset. He eivät hyppää vaan lentää. On syytä havaita, että ainoastaan ​​naispuolinen pistävät ihmisille. Tämä johtuu siitä, naarashyttyset tarvitse ihmisverta tuottavat munia.
Nyt kun verrataan kirput, on olemassa kolme pääasiallista lajeja, jotka hyökkäävät ihmisillä. Ne ovat kissan kirppu, ihmisen kirppu, ja koira kirppu. Jotkut yhteisen oireita kirppuja kuuluvat ihottuma pieniä kuoppia, voimakasta kutinaa, ja nokkosihottuma. Nämä ovat myös samat oireet liittyvät hyttysiä.
Fleabites ja hyttysten pistot voidaan hoitaa. Kun kirppu 'elinkaaren on rikki, ne eivät voi selviytyä. Kun olet purrut hyttynen tai kirppu, pese puree saippualla tai soveltaa jään. Calamine voiteet ja anestesia voiteet voidaan myös käyttää.Yhteenveto:

1. Fleabites yleensä nähty jaloissa kuin kirput yleensä nähty kentällä. Hyttysten pistot voidaan nähdä lähinnä Kattamattoman ruumiinosia.
2. Verrattaessa puree, The fleabites ovat suurempia kuin piston hyttysen.
3. kutina kestää kauemmin on fleabite kuin hyttysen puremasta.
4. piston kirppu tulee sarjassa.
5. Kirput ja hyttyset ovat verta imevät hyönteiset. Kirput ovat tunnetusti hypätä noin 16 tuumaa; hyttyset vain lentää. On huomattava, että ainoastaan ​​naispuolinen pistävät ihmisille.