Ero Afrikkalainen ja intiannorsu Afrikkalainen vs intiannorsu

Afrikkalainen ja Intian norsuja poikkeavat monin tavoin, ja nämä kaksi voidaan erottaa vain hieman katsoa. Ensimmäiset merkit, jotka voidaan nähdä, että Afrikkalainen norsujen mukana isompi korvat, jotka saavuttavat jopa yli kaulaan taas Intian norsut on pienet korvat, jotka eivät pääse takaisin.
Afrikkalainen norsut ovat raskaampia ja ovat suurempia kuin Intian norsuja. Kun keskimääräinen Afrikkalainen norsu painaa noin 4000 7000 kiloa, intialainen norsu vain painaa noin 3000 6000 kiloa. Tarkasteltaessa korkeudella, Afrikkalainen norsut saavuttaa noin neljä metriä hartioiden ja Intian norsut juuri tullut puoli tuumaa alapuolelle. Korkein kohta olevan Afrikkalainen norsu on hartioiden taas intialainen norsu 's korkein kohta on takana.
Voidaan myös erottaa kaksi norsua tarkastelemalla ihoa. Afrikkalainen norsut ovat enemmän ryppyinen iho kuin Intian niistä.

Nämä kaksi norsua poikkeavat myös muoto niiden takaisin, vatsa, ja pää. Afrikkalainen norsut on kovera-muotoinen takaisin, ja Intian norsut on kupera tai suora-muotoinen takaisin. Vatsassa Afrikkalainen norsu on muotoiltu vinosti alaspäin kohti suuntaa takajalat. Intian norsut on suora tai notko vatsa keskellä.

Intian norsut ovat crumple-muotoinen pää edestä taakse kanssa humped rakenteisiin eikä lommo, mutta Afrikkalainen norsu ei ole tätä muotoa päätään.Vaikka hampaat Afrikkalainen norsu on timantin muotoinen poskihampaat, Intian norsuja pakattu poskihampaat. Sekä naisten ja miesten Afrikkalainen norsut on torahampaat kanssa miehillä, joilla on pidempi ja suurempien. Se on vain miehen Intian norsuja on syöksyhampaat, ja naaraat ole syöksyhampaat tai ne ovat vain alkeellisia. Alahuuli on Afrikkalainen norsu on lyhyt ja pyöreä verrattuna pitkä ja kartiomainen huuli Intian norsu. Afrikkalainen norsut on enemmän renkaita tavaratilaan taas intiannorsu vähemmän renkaita. Takakonttiin Afrikkalainen norsu on verrattain vähemmän vaikea, että Intian norsu.

Yhteenveto:

1. Afrikkalainen norsuja tullut isompi korvat, jotka saavuttavat jopa yli kaulaan taas Intian norsut on pienet korvat, jotka eivät pääse takaisin.
2. Afrikkalainen norsut ovat raskaampia ja ovat suurempia kuin Intian norsuja.
3. Afrikkalainen norsut ovat enemmän ryppyinen iho kuin Intian niistä.