Ero Flying Ants ja termiittejäFlying Ants vs termiittejä

Sekä lentävät muurahaiset ja termiitit ovat erilaisia ​​niiden elin, muoto, lisääntymissykleihin ja siivet. On helppo erottaa lentävät muurahaisia ​​ja termiittejä.

Ensinnäkin Katsokaamme muoto lentävät muurahaisia ​​ja termiittejä. Runko purjehtii muurahainen on jaettu kolmeen segmenttiin; pää, rintakehän ja vatsan. Toisaalta, termiitit on kaksi segmenttiä; pään ja rintakehän. Toisin kuin lentävät muurahaiset, termiitit näyttävät yhden elimen.

Nyt voimme tarkastella korinväriset kaksi. Termiitit ovat yleensä väriltään musta. Toisaalta, lentävät muurahaiset nähdään eri värejä, kuten musta, punainen ja ruskea.

Vaikka molemmat hyönteiset kehittävät siivet aikana pariutumisen, on huomattava ero niiden siivet. Siivet termiitti näkyvät alla etulokasuojat, ja edessä ja takana siivet ovat samanpituisia. Selkä siivet lentävät muurahainen ovat kuitenkin pinnan alta etulokasuojat. Lisäksi takana siivet lentävät muurahaiset ovat lyhyempiä kuin etulokasuojien.Sitten on ero antennit. Lentävät muurahainen on taipunut tai kaareva antenneja pallo päälle kutsutaan seuran. Päinvastoin, antennien termiitti eivät ole taipuneet eikä niillä ole polttimo kärkeen.

Flying muurahaiset tehdään täydellinen muodonmuutos taas termiitit tehdään asteittain muodonmuutoksen. Lentävät muurahaiset kehittyä muna, sitten toukka, tulee kotelo, ja sitten aikuinen. Mutta termiittejä kehittyä toukka, sitten nymfi, sitten aikuinen. Vuonna lentävät muurahaiset, koiras kuolee lisääntymiseen, ja se on naisten muurahainen, joka rakentaa siirtomaa. Mutta jos kyseessä on termiittejä, sekä miesten ja naisten rakentaa siirtomaa.

Yhteenveto:

1. runko purjehtii muurahainen on jaettu kolmeen segmenttiin; pää, rintakehän ja vatsan. Toisaalta, termiitit on kaksi segmenttiä; pään ja rintakehän.
2. termiitit ovat yleensä väriltään musta. Toisaalta, lentävät muurahaiset nähdään eri värejä, kuten musta, punainen ja ruskea.
3. siivet termiitti näkyvät alla etulokasuojat. Selkä siivet lentävät muurahainen ovat kuitenkin pinnan alta etulokasuojat.