Ero amstaff ja APBTAmstaff vs APBT

Sekä amstaff ja APBT koiraroduista ei pidetä virallisia rotuja. Nämä kaksi rodut tulevat enemmän yhtäläisyyksiä, mikä vaikeuttaa tehdä ulos ero.

Ensinnäkin Katsokaamme alkuperää näiden kahden rodun. APBT tai Amerikan Pit Bull Terrieri ensin kasvatettu Brittein saarilla vuonna 19. vuosisadalla. Se oli tänä aikana, että APBT purettu Amerikassa.

Amstaff tai Amerikanstaffordshirenterrieri on jalostettu pois Yhdysvaltain ja UK taistelevat kuoppia. Ensin nimi oli vain Staffordshireterrieri ja se oli vuonna 1972, että rotu sai nimen Amerikanstaffordshirenterrieri.Kooltaan Vertailun APBT on pienempi ja kevyempi kuin AMSTA. Se voidaan myös nähdä, että APBT ovat energinen kuin amstaff.
Amerikkalainen Staffordshireterrieri tulee korkeus 17-19 tuumaa ja paino 40-50 kiloa. Amstaff tulee punainen, musta, valkoinen, keltainen ja sininen sävyjä valkoinen ja muut värit. Tämä rotu on pehmeä, tiheä ja lyhyt turkki.

APBT tulee korkeudet 18-22 tuumaa ja paino noin 30-60 kiloa. Tämä rotu on lähes kaikissa väreissä. Heillä on kiiltävä, paksu ja lyhyt turkki.

Mitä temperamentti, The APBT ja Amstaff ovat lähes samanlaisia. Molemmat rodut ovat uskollisia, määritetään, älykäs, ja omistettu. Kuitenkin voidaan nähdä, että amstaff ovat suotuisammaksi kuin APBT. Lisäksi amstaff nähdään myös olevan parempi lasten kanssa kuin APBT.
Yhteenveto:

APBT tai Amerikan Pit Bull Terrieri ensin kasvatettu Brittein saarilla vuonna 19. vuosisadalla. Se oli tänä aikana, että APBT purettu Amerikassa.

Amstaff tai Amerikanstaffordshirenterrieri on jalostettu pois taistelujen kuoppia Amerikan ja UK.

Amerikkalainen Staffordshireterrieri tulee korkeus 17-19 tuumaa ja paino 40-50 kiloa. APBT tulee korkeudet 18-22 tuumaa ja paino noin 30-60 kiloa.

Amstaff rotu on pehmeä, tiheä ja lyhyt turkki. APBT on kiiltävä, paksu ja lyhyt turkki.

Amerikan Pit Bull Terrieri ovat enemmän energinen kuin Amerikanstaffordshirenterrieri.