Ero Flying Ants ja termiittejäFlying Ants vs termiittejä

Muurahaiset ovat hyönteisiä, jotka liittyvät mehiläisten ja ampiaisia. Ne muodostavat pesäkkeitä, jotka koostuvat työläiset, sotilas muurahaisia, tiedustelulennokeille ja kuningattaret. Droonien ja kuningatar muurahaisia ​​on siivet jossa kuningatar muurahaisia ​​irtoa jälkeen pariutumisen aikana hää lennon.

Se on tänä hää lennon että ihmiset huomaavat parvia lentävät hyönteiset ympäristöönsä joka voi olla joko lentävät muurahaiset tai termiitit, jotka pariutumisen. Kun etäisyys näiden kahden hyönteiset saattavat näyttää samalta, mutta jos tarkastellaan lähemmin, niiden erot ovat hyvin havaittavissa.

Flying muurahaiset ja termiitit ovat eri kehon muotoja. Elinten muurahaisia ​​on kolme osaa; pään, rintakehän ja vatsan kun ruumiit termiitit on vain kaksi, joka koostuu pään ja rintakehän. Tämä aiheuttaa muurahaisia ​​ilmeisesti ole waists jotka ovat ohuita ja termiittejä on paksu vyötärö.

Kun katsoo tarkkaan antennit sekä hyönteisiä, ero on hyvin ilmeinen. Flying muurahaiset ovat antennit, jotka ovat taipuneet vaikka termiitit on suorat antenneja. Lentävät muurahainen 's antennit ovat myös pidempi kuin termiitti' s.

Vaikka molemmilla on siivet, siivet lentävät muurahaiset eivät ole samankokoisia. Niissä on pitkät etu- siivet ja lyhyet takaisin siivet, kun termiitit on siivet, jotka ovat samankokoisia ja pituus. Parittelun jälkeen, miespuolinen muurahaisia ​​kuolevat, ja vain kuningatar muurahaisia ​​aloittaa uusi siirtomaa kun taas termiittejä, sekä miesten ja naisten termiittejä muodostavat uuden siirtokunnan.
Flying muurahaiset, ja kaikki lajit muurahaisia, että asia on eri värejä, jotka voivat olla musta, ruskea tai punainen kun termiitit on yksi selvä väri, joka on musta. Lisäksi niillä on eri ruokailutottumukset lentävät muurahaiset mieluummin syödä ruokaa, kun termiitit mieluummin rouskuttaa puuhun.Termiittejä älä valita mikä puuta pureskella, ja tätä niitä pidetään tuholaisia, jotka aiheuttavat vahinkoa huonekalut ja koteihin, kun taas muurahaiset voi olla hyötyä ihmisille ja ekologian vaikka toisinaan myös he voivat olla ärsyttäviä.

Yhteenveto:

1. Flying muurahaiset ovat sosiaalisia hyönteisiä, jotka liittyvät ampiaiset ja mehiläiset, kun termiitit ovat eusocial hyönteisiä, jotka tunnetaan valkoisena muurahaisia ​​Australiassa, mutta eivät liity muurahaisia.
2. Molemmilla on kastien niiden siirtomaita. Lentävät muurahaiset vain naisten tai kuningatar muurahaisia ​​käynnistä alusmaata kanssa termiittejä sekä miesten ja naisten käynnistä siirtomaa.
3. Elinten lentävät muurahaisia ​​on kolme osaa: pää, rintakehän ja vatsan kun lava termiittejä on kaksi: pään ja vatsan vain.
4. Flying muurahaiset on pitkä ja taivutettu antennit samalla termiittejä ovat lyhyemmät ja suorat antenneja.
5. termiittejä on edessä ja takana siivet, jotka ovat samankokoisia ja pituus lentäessään muurahaisia ​​on pitkät etu- siivet ja lyhyet takaisin siivet.

6. Termiittejä pureskella puuta ja kuluttaa sitä ruokaa lentäessään muurahaisia ​​kuluttaa samaa ruokaa kuin ihmiset tekevät.