Ero Simpukat ja SimpukatSimpukat vs Simpukat

Kun se tulee äyriäisille, monet ihmiset ihmettelevät, mitä eroa on simpukka ja simpukka. Vaikka ne tulevat samanlainen perhe, joka on simpukka perheen, ne ovat molemmat katsotaan eri lajia. Simpukoita käytetään jäsenten Bivalvia mollusca jotka tulevat makean ja suolaisen veden. Tällainen ryhmä on kuori, joka on hahmotelma, joka on pitkänomainen ja epäsymmetrinen, jotka ovat vähemmän soikion tai ympyrän muotoinen. Sana 'simpukka' tarkoittaa se on syötävä simpukka, joka on peräisin meren perheen Mytilidae. Usein he elävät Rannoilla vuorovesialueesta vyöhyke. Ne ovat vahvasti sidoksissa avulla heidän byssal kierteet niin, että ne voivat muodostaa lujan alustan. Lisäksi on olemassa muutamia lajeja, jotka ovat asuneet hydrotermisiä, jotka liittyvät syvällä meressä harjanteita. Suurin osa meren simpukoiden, niiden kuori on pidempi, kiilamainen, tai epäsymmetrinen. Ulkoinen väri olisi tummansininen, ruskea ja musta, mutta sisukset olisi hopeaa tai harmahtava, jotka näyttävät nacreous.

Mitä simpukat, ne ovat makeanveden simpukoita. Yleisesti ottaen ne ovat simpukat. Mutta jos ajatellaan sitä paljon suppeampi mielessä simpukat olisi simpukoiden joka piilottaa pois sedimentteihin. He areena 't kuin simpukoiden yleensä kiinnittyvät alustaan. Mikä on enemmän, että simpukat ovat yhden tai useamman lajin, jotka ovat yleisesti kulutetaan. Että' takia monet asetu ruokalaji nimeltä simpukkakeittoa. On olemassa paljon syötävät simpukoiden jotka ovat soikeat. Kuitenkin razor simpukat ovat syötäviä ja on pitkänomainen muoto, jossa on yhdensuuntainen kuori. Muoto näyttää vanhanaikainen suora partaveitsi. Se on kuitenkin erilainen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ne kolikon sen eri lajien meren simpukoiden mollusk.

Anatomia molempien simpukoiden on täysin erilainen. Ulkoinen kuori on kaksi runko ja venttiilit. Venttiilit on kytketty ulkopuolelta, jonka nivelside. Ne suljetaan avulla vahvaa sisäistä lihaksia. Sinun olisi yllättynyt tietää, että simpukankuorista todella kuljettaa paljon toimintoja. Jotkin toiminnot olisi antaa tukea kudoksia, suojaa pedoilta, ja kuivumiseen. Kuori koostuu kolmesta kerroksesta, nimittäin värikkäiden kerros, prisma kerroksen ja periostracum. Vuonna pearly simpukat, heillä on värikkäiden kerros, joka koostuu kalsiumkarbonaatista erittyy johdonmukaisesti vaipan. Prisma kerros, joka on keskimmäinen kerros, koostuu valkoinen, kalkkipitoinen Kalsiumkarbonaatin kiteiden kattaa proteiinin matriisiin. Periostracum pitäisi olla ulompi pigmentti kerros, joka on samanlainen kuin ihoa. On conchin joka sisältää proteiinia, joka toimii suojaa hiertymät ja purut happojen.Kuten simpukat, heillä on kuori, joka sisältää kaksi yhtä suureen osaan tai venttiilejä. Nämä simpukat on liitetty yhteen saranan liittyä ja nivelside samoin. Se voi olla joko ulkoinen tai sisäinen, joka on samanlainen kuin on KÄRPÄSLOUKKU. Simpukat on kaksi Pectinidae jotka mahdollistavat kuoren sulkea kutistuessaan. Simpukat eivät päätä; kuitenkin, ne ovat munuaiset, sydän, suun ja peräaukon. Mikä on enemmän, että simpukat ovat avoimet verenkiertoelimistön joten ne ovat elimiä, joita ympäröi vetistä verta. Vetisen veri sisältää ravinteita ja happea tarvitsemat simpukat. Simpukat syövät planktonia avulla suodattimen ruokinta. Suodattimen ruokinta tapahtuu piirtämällä veteen sisältäviä elintarvikkeita kanssa sifonilla järjestelmän. Koska ruoka suodatetaan vedestä käyttämällä kidukset, se on sitten pyyhkäisi kohti suu kerros limaa. Kun tämä on tehty, vesi karkotetaan eläimen toisesta juoksuttaa järjestelmän.

Yhteenveto:

1. Simpukoita tulevat elävien perhe, joka liittää alustaan. He kiinnitä
apua byssal kierteet.
2. Simpukat ovat simpukoita, jotka kaivautuvat itsensä osaksi sedimenttiä.
3. anatomia simpukka on keskittynyt kuoret simpukka joka on kolme
eri kerrosten, nimittäin irisoiva kerros, prisma-kerros, ja periostracum.
4. Clams 'anatomia on monimutkaisempi, koska se sisältää munuainen, sydän, suu, ja