Ero Ranskanbuldoggi ja bostoninterrieriFrench Bulldog vs bostoninterrieri

Ranskanbulldoggit ja Boston Terriers kaksi koirarodut jotka voidaan sekoittaa keskenään, koska niiden samankaltaisuus näköisiä. Tämä samankaltaisuus johtuu niiden yhteinen esi, Englanti Bulldog. Boston Terriers ovat tuote jalostukseen Englanti Bulldog kanssa terrieri rotu ja Ranskan Bulldog on risteytys Englanti ja ranskalainen rotu. On myös spekuloitu, että ranskalainen Bulldog käytettiin tuottamaan bostoninterrieri sijasta Englanti variantti.

Ranskan Bulldog liittyy Ranskan samalla bostoninterrieri on amerikkalainen rotu. Omistajat Ranskanbulldoggit hellästi soittaa rotu 'Frenchies', kun ei ole 'lempinimeltään' varten bostoninterrieri.

Yli-kaikki ulkonäkö sekä rotujen ei ole sama. Ranskanbulldoggit ovat lyhyempiä kanssa stockier rakentaa ja suurempia luun rakenteisiin. Ne ovat myös raskaita ja laajempi kehon muodon. Ne ovat niin sanottuja 'bat korvat'. Niiden jalat ovat myös lyhyitä.

Samaan aikaan, Boston Terriers ovat kevyempiä ja pidempiä. Heillä on hoikka rakentaa pitkät jalat. Niiden korvat ovat pieniä, mutta muistutti. Korvat on bostoninterrieri luonnehditaan pudota korvat.

Kasvot ranskalainen Bulldog ja bostoninterrieri todennäköisesti samat, koska molemmat rodut perinyt saman mopsi kasvot Englanti Bulldog. Edessä on suuri ja neliön muotoinen. Ranskan Bulldog on monipuolinen posket raskas ryppyjä. Sen sijaan bostoninterrieri on tasainen posket ja rypytön iho.

Boston Terriers myös erottava valkoiset merkit. Nämä merkinnät löytyvät koiran 's pään, kaulan, rinnan ja jalat. Ne ovat yhdessä koiran' s väri. Toisaalta, Ranskanbulldoggit don 't on näitä merkintöjä ja tyypillisesti vain yhtä väriä niiden koko ruumiin.

Molemmat rodut näytteille sama luonne C erittäin makea, syvästi hellä ja ystävällinen. Ne ovat myös älykkäitä koiria. Kuitenkin, niiden energiatasot ovat hyvin erilaisia. Boston Terriers ovat hyvin energinen ja vaativat paljon liikuntaa ja toimintaa. Ranskanbulldoggit tarvitsee vain harjoituksen estää heitä tulemasta lihavia.

Sekä Ranskan Bulldog ja bostoninterrieri samanlaiset liittyvät kysymykset, kuten hengitysvaikeuksia ja lämmön intoleranssi johtuu niiden lyhyt, hieno sileä takit.Yhteenveto:

Sekä Ranskanbulldoggit ja Boston Terriers on monia yhteneväisyydet. Näitä ovat syntyperä, mopsi kasvot, samanlaisia ​​terveysasiat, luonne ja fyysiset ominaisuudet kuten laatu takki.


Ranskanbulldoggit kutsutaan usein 'Frenchies', kuten niiden lempinimi. Boston Terrieri ei kutsuta millään muilla nimillä.


Suurin ero Ranskanbuldoggi ja Bostoninterrieri on niiden ulkonäköä. Ranskalainen Bulldog on pieni, mutta stockier lyhyet jalat. Se on myös raskas ja suuri luusto. Toisaalta, bostoninterrieri on suurempi kanssa ohut rakentaa ja pitkät jalat. Se on kevyempi verrattuna.


Korvat ovat myös pisteen kontrastia. Ranskanbulldoggit on 'bat-like' korvat kun Boston Terriers ovat 'drop' korvat.


Ranskanbulldoggit tunnetaan myös niiden monipuolinen posket ja ryppyjä heidän kasvoillaan. Samaan aikaan bostoninterrieri ei ole ryppyjä ja tasainen posket. Toinen ero Boston Terrieri on valkoiset merkit niiden pää, kaula, rinta ja jalat.


Sekä Ranskanbulldoggit ja Boston Terriers ovat hyvin hellä ja ystävällinen rotuja. Kuitenkin French Bulldog tiedetään monopolisoida omistajilleen.