Ero Meri ja LakeSea Vs Järvi

Lähes kukaan tietää eroa järvi ja meri. Kuitenkin, kun kysyttiin todellisesta luonteesta muihin meriin kuten Kaspianmeren, ihmiset jo toisiin ajatuksiin. Kyllä, sekaannus, kun joutuu tunnistamaan joissakin vesistöjä joita kutsutaan meret mutta todella järviä. Esimerkkinä, joka on erittäin suosittu Kuolleenmeren joka sattuu olemaan alhaisimmillaan järvi maailmassa, puhumattakaan yksi saltiest on. Joten miksi Kuolleenmeren on järven eikä meri?

Ensinnäkin, järvi on sisävesien elin. Tämä tarkoittaa sitä, että se ympäröi maa. Vesistö on yleensä kohtalaisesta suuria kooltaan vedenpinnan altistuvat ilmakehään. Niinpä useimmat järvistä maailmassa, on pinta-ala on alle 100 neliömetriä. Mi. vaikka on olemassa kymmeniä muita järviä, että jopa ulottuu yli 1500 neliömetriä. mi. alueella. Mitä syvyys, valtaosa järvet ovat matalampia kuin meriin.

Kuten mainittu, sekavuus setit koska jotkin järviä, jotka nimetään meriin. Sen lisäksi Dead Sea, Kaspianmeren on toinen järvi, joka on nimeltään meri. Sitä käsitellään peräti meren kokonsa. Tämä järvi on niin valtava, että mistä tahansa kulmasta 'll yrittää katsoa, ​​näyttää siltä kuin jos' uudelleen tarkastelemalla pitkä venytys rannalla. Tämä johtuu siitä, että Kaspianmeren on suurin tai suurin järvi maailmassa. Se rajoittuu useissa maissa kuten Iran ja Etelä-Venäjällä. Toinen järvi, joka kutsutaan meri on Araljärveä.

Päinvastoin, meret eroavat järvistä koska ne eivät ole suljettu maa. Niillä on suhteellisen suurempi vesimäärään ja yleensä kytketty auki meressä. Seas ovat epäilemättä syvempi verrattuna järviin. Se on jatkuva venytys suolavettä. Siellä 's poikkeus tähän määritelmään mutta koska meri voi olla myös meriyhteyttä (kuin järvi) valtava elin suolaliuosta (suolainen) vettä, joka doesnt 't ovat ulostulon kohti merta. Tämä määritelmä voidaan parhaiten soveltaa tapauksessa Kaspianmeren.

Kaiken kaikkiaan:  1.

    Järvet ovat matalampi kuin merien
  2.

    Lakes on ympäröity elin maata.
  3.

    Mitä tulee vesimäärään, järvet voivat olla pieniä, kohtalaista tai suuria kooltaan taas meret ovat usein aina paljon suurempi kooltaan.
  4.