Ero Ick ja IchIck vs Ich

Me kaikki rakastamme lemmikkieläimiä. Kuka doesnt 't? Eläimet tekevät meistä tuntuu hyvältä ja pitää meidän stressi pois. Ne voivat joskus suojella meitä aikoina vaarassa tai jopa uhraamaan henkensä tarvitessaan kuten tarinoita koirien säästää niiden omistajien kuolemasta tai onnettomuuksista.

Jotkut kotitaloudet omistavat kalan heidän lemmikki, koska se on hyvin rentouttava nähdä kaloja. Koi 's ovat yksi tunnetuimmista ja kalliimpia kalalajeja lemmikkejä, jotka voidaan hoitaa. Kuitenkin käsiteltäessä vesiympäristön lemmikkieläimiä, meidän on kouluttaa itseämme mahdollisia sairauksia, jotka he voivat saada, kun ne ovat keinotekoisessa astiassa kuten akvaario.

Yksi yleisimmistä kuolinsyistä näistä kaloista on mitä soittaa Ick tai Ich. Onko ero näiden kahden välillä? Olkaamme selville.

Ich ei ole eroa Ick kuin ääntämystä se on sen kanssa sana. 'Ich' tai 'Ick' tarkoittaa Ichthyophthiriasis, ja aiheuttajaa sillä se on Ichthyophthirius multifilis. Se on alkueläin, joka viihtyy makeassa vedessä, mutta se on yleisempää akvaarioissa. Tämä alkueläin on pääsyy kalojen kuolemista akvaarioissa ja vesisäiliöt. Ick tai Ich on myös tunnetaan valkopilkkutaudille.Ick tai Ich vaikuttaa kalan aina, kun se on pieni immuunijärjestelmä, joka johtuu stressistä. Kalat tulevat korostanut joitakin tekijöitä, kuten veden lämpötila, asukkaat, merenkulku kalan, ja paljon muuta. Koska se on valkopilkkutauti, ulkonäkö on kuin valkoinen täplä yli kidukset ja asteikot lemmikkisi kaloja. Tämä aiheuttaa ärsytystä ja kutinaa kalan varten lähipäivinä. Kala kuolee hengitysvaikeuksia, vakava levottomuus, ja tukahduttaminen ruokahalu.

Omistajille hallita lck tai Ich, niiden on lämpötilan nostamiseksi akvaarioitaan jopa 78-80 astetta Fahrenheit 2 päivää. Tämä tappaa makeanveden Ich. Formaliini ja malakiittivihreälle ovat myös tehokkaita poistamaan tämän alkueläin.

Yhteenveto:

1. Ich ei ole eroa Ick kuin ääntämystä se on sen kanssa sana.
2. Ich tai lck, alkueläin, tarkoittaa Ichthyophthiriasis ja aiheuttava aine on Ichthyophthirius multifilis.
3. Ick tai Ich vaikuttaa kalan aina, kun se on pieni immuunijärjestelmä, joka aiheuttaa stressiä ja voi lopulta aiheuttaa kuoleman lemmikkisi kala.
4. omistajat hallita lck tai Ich, niiden on lämpötilan nostamiseksi akvaarioitaan jopa 78-80 astetta Fahrenheit 2 päivää.