Ero miesten ja naisten välillä KoiratMies vs Nainen Koirat

On ero miesten ja naisten koiria, vaikka saatat olla hämmästynyt, että huhuttu erot eivät ole täysin totta. Ensimmäinen ja ilmeisin ero miesten ja naisten koirien kokoa. Lähes kaikki rodut ja seokset (harvoja poikkeuksia sovelletaan) miesten koira on suurempi. Vaikka hänen korkeus on yleensä hyvin lähellä naisen 'korkeus, hän yleensä painaa enemmän, mikä on enemmän standardin määrittämisessä käytettävä koiran kokoon.

Kustannukset lisääntymis- sterilointi on myös erilainen kullekin sukupuolta. Miespuolinen Koira helposti kastroitu. Hän on sijoitettu nukutuksessa ja hänen kivekset poistetaan. Prosessi kestää alle kolmekymmentä minuuttia useimmille eläinlääkärit. Naisen koira on myös sijoitettu nukutuksessa, mutta hän on kirurgisesti avata, ja hänen kohtu on poistettava. Keskimääräinen menettelyn kesto on noin tunti. Kustannukset ero vaihtelee per eläinlääkäri, mutta on paljon suurempi merkitys naisten koiran 's enemmän invasiivisia leikkaus. Koiras koira toipuu nopeammin kuin naisten koira.

Julkinen 'käsitystä naisen koira on yksi, joka liittyy lempeydellä, ja käsittelijä reagointikykyä. Tämä on vain yleisön käsitys, ja on täysin pidä paikkaansa. Vaikka ystävällisyys ja lempeys ovat piirteitä yksilön koira, monet vuokranantajat ovat valmiita sietämään suuri narttu vs. suuri uros, joka perustuu yksinomaan tätä käsitystä. Yleinen mielipide on myös virheellisesti uskoo, että naisten koirat ovat helpompia kouluttaa, mikä tekee niistä suositumpi kuin urokset, kun se tulee valittaessa koiraa ensimmäinen kerta.

Aggressio on usein mainittu ero. Aggressiivisuus ei perustu sukupuoleen. Se perustuu useisiin tekijöihin, kuten temperamentti, kasvatus, koulutus, ja kokemuksia. Et voi ennustaa paljon persoonallisuutta perustuu yksinomaan sukupuoleen.

Kun se tulee kasvattaa, on erityisiä eroja miesten ja naisten välillä; jotkut rodut ovat tunnettuja terveellisempää sukupuoli. Esimerkiksi naisten mopsi pidetään melko suuri vaara, koiran munasarjojen tai maitorauhaskasvaimet. Uros Saksanpaimenkoira pidetään suurempi riski varten lonkkavika.Nämä perustiedot erot eivät yleensä ole perustana kumpi valitsee koiran sukupuolen. Meillä on yleensä viittauksia mielessämme siitä haluamme mies tai nainen. Koirat tahansa sukupuolta voi tulla toimeen keskenään, aivan kuten koirat vastakkaisen sukupuolen voi taistella lakkaamatta. Persoonallisuus ja rodun tai yhdistelmä, koira on paljon enemmän tekemistä syntyy eroja, eikä pelkästään sukupuoleen.

Yhteenveto:

? Mies koirat ovat tyypillisesti suurempia kuin naisten koirat saman rodun tai sekoita.

? Naisten koirien kalliimmaksi lisääntymiseltään steriloi.