Ero AKC ja NKCAKC vs NKC

On rekistereitä koirien Yhdysvalloissa: rekisterin puhtaan koirat ja rekisterin kaikkien rotujen koirat. American Kennel Club tai AKC ja National Kennelliitto ovat kaksi arvostetuin kenneltahot Yhdysvalloissa. Tärkein ero näiden kahden välillä on, että amerikkalainen Kennelliitto rekisteröi vain puhdasrotuiset koirat, kun National Kennelliiton rekisteröi kaikkien rotujen koirat.

Sukutauluista koirien American Kennelliitto ovat aidompaa kuin National Kennel Club. American Kennel Club rekisteröi vain puhdas rotu koiria ja on hyvin erityisesti ja tiukka, kun se tulee todiste kyseisen koiran kuuluvat tiettyyn sukupuu. AKC ei kuulu Maailman Canine Organization; mutta se edistää ja järjestää jotkut parhaista näyttelyistä maassa. Jotkut näistä näyttelyissä ovat Westminster Kennel Club Dog Show (joka tehdään vuosittain vuodesta AKC alkanut), National Dog Show, ja tietenkin, Eukanuba National Championship. AKC perustettiin vuonna 1884; se on suurin voittoa puhdasrotuisten koirien seura maailmassa. Sen tärkein asianajo on tehdä puhdasrotuisten koirien seuralainen perheen. Se on myös tehtävä on edistää terveyttä kulmahampaat, ja se auttaa myös oikeuksien suojelemiseksi koirien ja niiden omistajien. Se myös parantaa vastuulla omistajat koirien kohti koiria. Paitsi, että jokainen koira 's vanhemmat akc rekisteröidään myös olevan aitoja purebreds AKC. Tämä tarkoittaa, että seuraavan sukupolven, ne voidaan rekisteröidä AKC myös siksi se on varmaa, että ne ovat purebreds vanhempiensa ollessa rekisteröity AKC.

Kansallinen Kennelliitto, toisaalta, on all-rotujen rekisteri Yhdysvalloissa. Sen koirat eivät ole hyvin aitoja, koska ne eivät ole niin tiukkoja rekisteröitymättä koirilla. Tämä klubi rekisteröi tapaukset koira tahansa sukupuu. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi koiria tässä seura voi 't helposti tulla näyttelyissä käynnistämän AKC. Tämä johtuu siitä, että koirat NKC eivät ole kunnolla testattu, onko niiden DNA on aito, ja ei tutkita siitä, mikä syntyperä koira kuuluu. National Kennel Club perustettiin 1969 ja loi kuin 'paperitehtaan' koira rekisterin. Tämä rekisteri tarvitsee hieman papereita, mutta ei ole erityisesti todiste koiran 's sukutaulu. Koiria rekisteröity tässä Club eivät ole aitoja. Kansallinen Kennelliitto rekisteröi jokaisen koiran rotu ja eivät ole niin tiukkoja, kun se tulee todiste syntyperän koiran sukupuu. Tämän vuoksi kansallinen Kennelliitto on arvosteltu kuin 'paperitehtaan' arkisto rekisteröintiin tahansa koira. NKC myös rekisteröi vanhemmat koirat, jotka eivät olleet purebreds.

YHTEENVETO:

1.AKC rekisteröi vain puhdasrotuiset koirat taas NKC voi rekisteröidä koiria.
2.

AKC on tiukempi, kun se tulee testaus todiste ja aitouden koirien rekisteröidään kun NKC ei ole niin erityisesti todisteet ja aitous.
3.

NKC koirat voivat 't liittyä helposti näyttelyistä AKC.
4.