Ero Bud ja ShootBud vs Shoot

Silmut ja versot ovat kaksi eri osaa kasvin. Ampua on josta alkuunsa nousee, ja alkuunsa on knoblike osa laitoksen, josta kukat, varret tai lehtiä kehittää. Silmut viittaavat myös lehdet ja kukat, jotka eivät ole täysin auki.

Alkuunsa voidaan kutsua alkion tai kehittymätön ampua joka nähdään normaalisti keulassa kärjen tai akselin lehtiä. Alkuunsa voidaan myös sanoa olevan suvuttomien kasvua erottuu emoyhtiön muodostamaan uuden yksilön.

Sen lisäksi, että biologinen merkitys, alkuunsa kutsutaan myös henkilöille, jotka ovat aikeissa loistava pelaaja tai taiteilija. Nämä pelaajat ja esittäjät usein kutsutaan aloitteleville taiteilijoille tai orastava pelaajia.

Ampua on se osa, joka tuo esiin silmuja kasvissa. Vaikka alkuunsa on osa ampua, mutta ampua ei kuulu alkuunsa. Ampua voidaan myös sanoa olevan tukien kukkia ja lehtiä.

Sekä versot ja silmut poikkeavat myös koko ja muoto. Versot voi olla pidempi tai lyhyempi, vaan on vain ennenaikainen lehtiä tai kukka ja niin se on soikea tai pyöreä.Silmut ovat erittäin houkuttelevia, mutta versot ovat vain houkuttelevia katsottuna yhdessä silmuja. Suurimman osan ajasta, versot ja silmut ovat yhdessä käytetään koristelussa.

Kun silmut muodostuvat, ne jäävät lepotilassa jonkin aikaa, tai se voi kehittyä versoja välittömästi. Silmut ovat yleensä luokitellaan niiden toimintojen sijainti, morfologia, ja tila.

Peittäminen modifioitua lehdet kutsutaan asteikot suojaa silmut. Silmut kuuluvat myös kumimainen aine, joka lisää sen suojan.

Yhteenveto:

1. Vaikka alkuunsa on osa ampua, mutta ampua ei kuulu alkuunsa.
2. ampua on josta alkuunsa nousee, ja alkuunsa on knoblike osa laitoksen, josta kukkia, varsi tai lehdistä kehittyy.
3. nuppu voidaan kutsua alkion tai kehittymätön ampua joka nähdään normaalisti keulassa kärjen tai akselin lehtiä. Alkuunsa voidaan myös sanoa olevan suvuttomien kasvua erottuu emoyhtiön muodostamaan uuden yksilön.
4. ampua on se osa, joka tuo esiin silmuja kasvissa. Ampua voidaan myös sanoa olevan tukien kukkia ja lehtiä.