Ero Weather Watch ja Weather WarningSää Watch vs Weather Warning

Kello on termi, jota käytetään sään osoittamaan, että vaarallisen säätila on kasvanut merkittävästi alueella, mutta sää Kello ei sen sijainnista tai esiintymistä, ja sen ajoitus. Kello voi olla vain hyödyllisiä ihmisille tekemään suunnitelmia hyvissä ajoin ennen kuin mitään tapahtuu. Kello osoittaa, että olosuhteet ovat oikeat vaarallisten säällä.

Mikä sitten on sää varoitus? Varoitus annetaan, kun vaarallinen tila on välitön. Se on varoitus ihmisiä olemaan varovaisia ​​vaarallisesta sääolojen pian tapahtuu.

Sää Kello tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuus, että vaarallisia säätila tapahtuu, ja se kattaisi suuren maantieteellisen alueen pitkään. Toisaalta, Met toimistot antaa sää varoitukset ehto, joka on jo alkanut. Toisin kuin sää katsella, varoitukset annetaan vain pienempiä alueita, ja lyhyemmän ajanjaksoja.

Toinen asia, joka voidaan nähdä, on se, että sää kello ei sano, että sää ehto on välitön, vaan ainoastaan, että se on mahdollista.

Toisin säävaroitukset, sää kello annetaan monta tuntia aikaisemmin. Esimerkiksi jos talvi myrsky on todennäköisesti osuu alueelle, Met Office asettaa pois sää katsella, ehkä kymmenen-kolmekymmentä tuntia ennen myrskyn. Varoitus vain osoittaa, että myrsky on huomattu lähialueella, ja osuu tietyllä alueella milloin tahansa.Yhteenveto:

1. Kello on termi, jota käytetään sään osoittamaan, että vaarallisen säätila on kasvanut merkittävästi alueella. Varoitus annetaan, kun vaarallinen tila on välitön.

2. sää katsella kattaa laajemman alueen; sää varoitus kattaa vain pienen alueen.

3. Toisin kuin sää varoitukset, sää kello annetaan monta tuntia aikaisemmin.