Ero Ahi tonnikala ja keltaevätonnikalanAhi Tuna vs keltaevätonnikalan

Keltaevätonnikala on tonnikalalajeihin joka löytyy subtrooppisilla ja trooppisilla vesillä ympäri maailmaa. Se on usein markkinoidaan ahi tonnikala johtuu niiden vastaavia piirteitä; ne ovat kuitenkin kaksi eri lajia. Tämä kala on yksi suurimmista Tonnikalakantojen joka voi painaa jopa 300 kiloa. Jotkut raportit sanoa, että tämä kala voi olla enintään pituus 239 cm.

Sen nimi johtuu kirkkaan keltainen väri sen peräaukon ja toinen selkäevä, finlets ja pyrstö. Peräaukon ja toinen selkäevä näyttävät olevan hyvin pitkä, kun kala saavuttaa sukukypsyyden. Ne joskus ulottuvat pitkälle taakse lähelle häntää, joka antaa vaikutelman scimitars tai sirppejä. Sen rintaeviä ovat myös pidempi verrattuna tonnikalan mutta ne eivät ole niin kauan kuin löytyy valkotonnikala. Sen runko on metallinen sininen väri ja sen vatsa on hopea.

Keltaevätonnikala on epipelagic kaloja, jotka asuvat eri syvyyksissä meressä. Tutkimus toteutettiin käytetään ääni- tekniikkaa osoitti, että vaikka keltaevätonnikalaa usein asuu ensimmäisessä 100 metrin meressä, se myös tunkeutuu harppauskerroksen kohti aluetta lähellä merenpohjaa. Eräässä tutkimuksessa Intian valtameren, seuranta- tag asetettiin keltaevätonnikalasta löytää missä se yleensä pysyy. Tulokset paljastavat, että tonnikalan käytti 85% sen ajan matalammissa vesissä (noin 75 metriä), mutta kolme sukellusta kirjattiin jossa kala nousi yli 1000 metriä.

AHI tonnikala (isosilmätonnikala) on lähisukulainen keltaevätonnikalan. Se on yksi tyypillinen ruokakala ja kalat. Tämä kala voi kasvaa jopa 250 senttimetriä pitkä ja voi painaa jopa 400 kiloa. Erään virkistyskalastukseen sivusto, raskain ahi tonnikala kirjattu oli 392 kiloa. Tämä ahi tonnikala kuvattiin suuri ja syvä täyteläinen virtaviivaistettu kala, joka on suuret silmät ja pää.

AHI tonnikala voi elää happiköyhien ja kylmä pinnan vesillä. Sen veri on happea louhinta ominaisuus, jonka avulla se elää vesillä, jotka ovat huono happitilanne. AHI tonnikala on myös kyky nähdä selvästi jopa heikossa valaistuksessa. Sen sydän on oivallinen kyky toimia hyvin myös kylmissä vesissä. Sen on kuitenkin ajoittain palaamaan lämpimät vedet lämmetä sen elin.

Verrattuna keltaevätonnikalan, AHI tonnikala voi elää pidempään. Records sanoa, että tavallinen elinkaari ahi tonnikala on kaksitoista vuotta. Tämä laji on yleensä saavuttaa sukukypsyyden iässä neljä. Kasvatus yleensä tapahtua kesä- ja heinäkuun trooppisilla alueilla Atlantin valtameren, ja tammikuussa helmikuussa Guineanlahden.

State-of-the-art satelliittivalvontajärjestelmänsä osoitti ahi tonnikala viettävät suurimman osan ajasta sukellus syvällä alla meressä. Joskus saavuttaa 500 metrin syvyyteen päiväsaikaan. AHI tonnikala on myös seurata pääsy alueilla, joilla lämpötila on 5? C. Tämä liike on ajateltu olevan vastauksena pystysuoraan vaellusten saalista, josta ahi tonnikalaa syödä.Yhteenveto:

1. Keltaevätonnikala elämää trooppisilla ja subtrooppisilla vesillä.

2. Keltaevätonnikala saa nimensä, koska läsnä on kirkkaan keltainen väri sen evät ja pyrstö.

3. ahi tonnikala usein liittyy keltaevätonnikalan johtuen niiden samankaltaisia ​​piirteitä.

4. ahi tonnikala voi elää pidempään kuin keltaevätonnikalan