Ero Nissan Teana ja Honda AccordHonda Accord vs. Nissan Teana

Auto muulla nimi on silti auto. Tämä pätee useimpiin autonvalmistajat, koska ne turvautuvat usein antaa tietyn auton eri nimi riippuen maassa, jossa sitä myydään vain koska nimensä doesnt 't kuulostavat hyviltä kyseisen paikan. Yksi auto yritys, tunnettu Näin on Nissan Motors, ja tässä meillä on esimerkki muodossa Nissan Teana, jota myydään Japanissa kyseinen nimi, mutta on rebadged kuin Nissan Altima maissa Aasian ulkopuolella, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa .

Koska keskikokoinen sedan etuveto, se kuuluu samaan luokkaan kuin hallitseva midsize luokan mestari C Honda Accord. Siten on vain oikein, että vertaamme molemmat autoja nähdä kumpi voi antaa parhaan vastineen rahalle.

Nissan Teana, riippuen siitä, missä maassa se on kaupan, on alkaen hinta on $ 19.900 perusmalli, ja että saat 2. 5L inline-4 moottori, jossa on 4-nopeuden portaaton automaattivaihteisto, joka lähettää 175 hevosvoimaa at 5600rpm etupyöriin. Tämä moottori on polttoainetaloutta luokitus noin 27 mpg, vaikka se on tad raskaampaa kuin Accord, paino on 3295lbs. Sen heft tukee 205/65 kokoinen renkaat 16 tuuman vanteet.

Neljän pyörän ABS hätäjarrutehostin, ajonvakautusjärjestelmä, ja turvatyynyt ovat vain joitakin standardin turvallisuusominaisuudet löydät Teana.Siirryn Honda Accord, se alkaa lähtötasona LX, joka on 2. 4L inline-4, joka on jotka ovat 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Tämä 4-sylinterinen moottori antaa polttoainetaloutta 25 mpg sekä kaupunki- ja maantieajossa. Se on kevyempi omapaino 3230 lbs., Joka tukee 16-tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat. Kuten Nissanin, sen turvallisuus ominaisuuksia ovat 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut, kuormien turvatyynyt ja erinomainen törmäystesti luokitus. Honda 's ovh tähän lähtötasona trim alkaa $ 21.765.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Samaan aikaan Nissan Teana tarjotaan kolme vanteet, eli pohja 200XL, päivitetty 250XL kanssa 182hp 2. 5L V6, ja huippuluokan 350XV kanssa 251hp 3. 5L V6, joka on täydellinen ylellinen mukavuudet voisi yleensä löytää eurooppalainen spec ajoneuvoa.