Ero Mazda 3 ja Mazda 6Mazda 3 vs Mazda 6

Niistä monet auto tyyppisiä Mazda, Mazda 3 ja Mazda 6 ovat luultavasti suosituin keskuudessa yleinen ostajia. Suurin ero Mazda 3 ja Mazda 6 on niiden luokittelu ja koon. Vaikka Mazda 6 on keskikokoinen auto, Mazda 3 on kompakti, mikä tarkoittaa, että Mazda 3 on hieman pienempi kuin Mazda 6.

Se ei voi olla hyvin ilmeistä, kun tarkastellaan edessä autojen Mazda 6 on vain 3 tuumaa leveämpi kuin Mazda 3, mutta 13 tuuman pituusero ei jätä mitään epäilystä siitä, mikä auto on suurempi. Tämä ero on hyvin ilmeinen äänenvoimakkuuden saat auton sisällä. Sisätilojen Mazda 6 on vielä 7 kuutiojalkaa tilaa, joka suoraan kääntää enemmän liikkumavaraa, lapa huone, lonkan huone, ja jalkatilaa. Kokoero näkyy myös tavaratilaan koska Mazda 6 on noin 5 kuutiojalkaa ylimääräisiä tavaratilaan. Ja jopa polttoainesäiliö Mazda 6 on suurempi. Noin 3 litraa ylimääräistä polttoainetta kapasiteetti on todella hyvä niille pitkiä asemia.

Kaikki on todella suurempi kanssa Mazda 6, kuten moottori. Engine vaihtoehtoja Mazda 6 vain kuuluu 2. 0L ja 2. 5L 4-sylinterinen moottori. Sen sijaan, saat 2. 5L 5 4 sylinterinen moottori Mazda 6 tai saat 3. 7L V6. Kaksi vaihtoehtoa Mazda 6 ojensi paljon enemmän hevosvoimia kuin heidän kollegansa. Silloinkin kun vertaa molemmat 2. 5L moottorit, Mazda 6 's moottori voi laittaa ulos hieman hieman.Melko yllättävää, Mazda 6 pystyy saavuttamaan paremman polttoaineen mittarilukema yli Mazda 3. Verrattaessa polttoaineen mittarilukema 2. 5L malleissa Mazda 6 voi saada 21 kaupunkia ja 30 valtatie kun Mazda 3 voi johtaa ainoastaan ​​20 ja 28 vastaavasti. Tietenkin saat paremman mittarilukema jos valitset pienemmän Mazda 3 moottori tai pahempaa, jos saat isompi V6 Mazda 6.

Yhteenveto:

Mazda 3 on pienikokoinen kun Mazda 6 on keskikokoinen auto
Mazda 6 on suurempi polttoainesäiliö kuin Mazda 3
Mazda 6 tulee suurempia ja tehokkaampia moottoreita kuin Mazda 3