Ero Civic ja Lancer GTCivic vs.Lancer GT

Autoteollisuudessa, Honda ja Mitsubishi ovat veistetty nimeä itselleen. Sekä Honda ja Mitsubishi ovat tulleet ulos monia malleja, jotka ovat jäi auto ystäville. No, Civic tulee Honda, ja Lancer GT rakennetaan Mitsubishi.

No, Katsokaamme nyt joitakin eri ominaisuuksia ja tekniset tiedot sekä Civic ja Lancer GT. Ensinnäkin, let 's verrata moottorien Honda Civic ja Mitsubishi Lancer GT. Lähes kaikki mallit Honda Civic tulevat 1. 8 L, 4-sylinterinen moottori. Niissä on 140 hevosvoiman. No, SI Civic malli tulee 2. 0 L moottori ja 197 hevosvoiman. lisäksi SI malleista, kaikki muut yhteiskuntaopin on viisi vaihteinen manuaalivaihteisto tai automaattisen lähetyksen. SI-mallissa on kuusi nopeus manuaalinen vaihteisto.

Mitsubishi Lancer GT on varustettu 2. 4-L, I4, DOHC, MIVEC 16-Valve, MPFI Engine. Verrattuna Civic, Lancer GT on enemmän hevosvoimat, joka seisoo 168 6800. Lancer GT mukana tulee myös 5 vaihteinen manuaalivaihteisto.

Verrattaessa polttoainetalouteen Honda Civic on etulyöntiasema Mitsubishi Lancer GT. Honda Civic pääset 21-26 mailia per gallona kaupungin ja 29-36 mailia per gallona valtateiden. Toisaalta, Lancer GT antavat vain 20 mailia per gallona kaupungin ja 28 mailia per gallona valtateiden.

Suhteen turvallisuutta, Honda Civic ja Mitsubishi Lancer GT ovat lähes samat ominaisuudet, kuten lukkiutumaton jarrut, EBFs, turvatyynyt, veto valvontaa ja levyjarrut. No, Mitsubishi Lancer GT on myös varustettu neliveto järjestelmä täydellinen märkä-sää vakautta.Kun puhutaan viihdyttämässä sekä Honda Civic ja Mitsubishi Lancer GT, merkintä tasot sekä autos mukana lähes sama viihdejärjestelmä.

Yhteenveto:

1. Lukuun ottamatta SI Honda Civic malli, joka tulee 2. 0 L moottori, lähes kaikki Honda Civic malleissa 1. 8 L, 4-sylinterinen moottori. Mitsubishi Lancer GT on varustettu 2. 4-L, I4 moottori.

2. Verrattaessa polttoainetalouteen Honda Civic on etulyöntiasema Mitsubishi Lancer GT.